Mruczeńka1981 pisze:Ania no pokaż!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Nasmarowałam maila do Krakvetu:
"Witam
Ostatnio przyszła do mnie przesyłka z zamówieniem nr XYZ. Na to zamówienie składało się: 4 produkty witaminowo-lecznicze firmy Dolfos oraz mała karma Royal Canin Weaning. Data ważności karmy to 27.03.2012, czyli karma jest po terminie ważności od ponad 3 miesięcy! Aż strach pomyśleć co by było gdyby ta paczka karmy trafiła na osobę, która odruchowo nie sprawdza terminów ważności...
O tym, że opakowania wszystkich produktów były brudne już nawet nie wspominam, do tego zdążyła mnie już Państwa firma przyzwyczaić.
Proszę o ustalenie w jaki sposób chcą Państwo odebrać zepsutą karmę (chyba że taniej dla Państwa byłoby gdybym tą karmę po prostu wyrzuciła, a ja miałabym pewność, że nie trafi ona do kolejnego klienta i nie zostanie zjedzona przez jakiegoś kociaka, powodując w najlepszym wypadku problem pokarmowe, a w najgorszym śmierć zwierzęcia). Oraz o sposób dostarczenia mi właściwego produktu z dobrą datą przydatności.
Jestem miłośnikiem kotów, zajmuję się nimi od lat (w ramach wolontariatu i działania w fundacjach) i znam przypadki kiedy zjedzona przez koty karma po terminie ważności zakończyła się śmiercią zwierzaka. O ile tolerowałam to, że produkty przychodziły brudne, pogniecione, czy nagminny bałagan w wysyłkach, o tyle absolutnie nie będę tolerować wysyłanie karm po terminie ważności i narażanie zwierząt na chorobę lub śmierć. W związku z powyższym było to ostatnie zamówienie jakiego dokonałam w Państwa firmie. Proszę o anulowanie zamówienia XYZ (nie zostało ono jeszcze opłacone i w związku z zaistniałą sytuacją opisaną powyżej - nie będzie). Traktowanie klientów w sposób karygodny jeszcze jestem w stanie jakoś "przełknąć" ale narażanie zwierząt to kropla, która "przepełnia kielich".
Z poważaniem
...................
PS. Proszę przestudiować Ustawę o Ochronie Zwierząt - przyczyniają się Państwo pośrednio przez takie zachowanie do karalnego w naszym kraju, a w ustawie szeroko pojętego znęcania się nad zwierzętami (w co wlicza się brak właściwiej opieki nad zwierzęciem).
krynia08 pisze:Gibutku a pamiętasz jak syf przyszedł Wygrana KV![]()
![]()
Ania i Dyrka do dziś pamięta ten smród
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:Gibutku a pamiętasz jak syf przyszedł Wygrana KV![]()
![]()
Ania i Dyrka do dziś pamięta ten smród
![]()
![]()
![]()
Krynia ja tez pamiętam, bo tam byłam i rozpakowywałam...
krynia08 pisze:Ja kupuje tylko w Animalii, może troche drożej ale od momentu zamówienia mam pełen podgląd hehe nawet o której kurier wyjechałczy kasa doszła, zaksiegowana i czy towar juz jest caly w paczce......zapakowane tak ze szok kochana
nie chcialabym tego pakować
wszystko widoczne na sklepie ( czy towar na magazynie czy trzeba czekać) i zawsze mały upominek dla psa lub kota, idealny sklep dla ludzi nerwowych
![]()
![]()
MaryLux pisze:Ja kupuję w Zwierzakowie, zwykle wysyłają w następnym dniu po złożeniu zamówienia, jest sporo promocji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 605 gości