Dalej jestem bez myszy do klawiatury wrrrrrrrrrr
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Wiem,ze musze rano wczesnie spac i jestem na etapie zastanawiania sie,czy cos robic
anulka111 pisze:Smakusia mnie tym swoim uciekinierstwem wykancza,a tak normalnie to kochana kicia jest. Ale wieje ile sil w nogach ,a ja mam od niej wolniejszy refleks i nie moge jej przytrzasnac drzwiami.
moś pisze:Ani nie nadeptuje..jak ja
dalia pisze:anulka111 pisze:Smakusia mnie tym swoim uciekinierstwem wykancza,a tak normalnie to kochana kicia jest. Ale wieje ile sil w nogach ,a ja mam od niej wolniejszy refleks i nie moge jej przytrzasnac drzwiami.
to bardzo dobrze Anulko że nie możesz Smakusi przytrzasnąć drzwiami, bo kotków sie nie przytrzaskuje
jaaana pisze:dalia pisze:anulka111 pisze:Smakusia mnie tym swoim uciekinierstwem wykancza,a tak normalnie to kochana kicia jest. Ale wieje ile sil w nogach ,a ja mam od niej wolniejszy refleks i nie moge jej przytrzasnac drzwiami.
to bardzo dobrze Anulko że nie możesz Smakusi przytrzasnąć drzwiami, bo kotków sie nie przytrzaskuje
Kotków sie nie przytrzaskuje, kotkom się przytrzaskuje ogonki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości