Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 22:49 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
Faoiltiarna pisze:Basiu masz PW

Kocięta oznaczone Kraków - Sosnowiec można usunąć z działu adopcje.

A ja mam 3 kota :)

Trzymam kciuki za maluszki zaraz je ściągnę z albumu:)

Dziękuję :))

Faoiltiarna

Od: Wto maja 29, 2012 7:27

Post » Pt lip 06, 2012 8:09 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Światło już mamy od środy moi Drodzy.
Szyby zbrojone panowie z ADM-u Nam przytną :wink:

I zakupiliśmy wczoraj "Pana" pochłaniacza. Mam nadzieję że zajmie się ta potworną wilgocią jaka się wdała przez te ulewy :roll: Zakup nie tani, ale mam nadzieję że pomoże choć troszkę.
MIKUŚ

Post » Pt lip 06, 2012 8:15 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Pan z Siewierza po miom żebraczym ględzeniu postanowił podarować Nam nowiutki metalowy regał ,baa nawet nam go przywiezie :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 06, 2012 8:18 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Proszę o wpisywanie się do grafiku.
Jest ciężko, wiem że są wakacje-koty niestety wakacji nie mają :roll:

09.07 /pon/ ...... ......
10.07 /wt/ ......... VICTOR
11.07 /śr/ ......... SYLWIA
12.07 /czw/ ..... .....
13.07 /pt/ ........MIKUŚ
14.07 /sb/ ......... VICTOR
15.07/ndz/ EVIK75 VANDERHERRING
MIKUŚ

Post » Pt lip 06, 2012 8:19 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Pan z Siewierza po miom żebraczym ględzeniu postanowił podarować Nam nowiutki metalowy regał ,baa nawet nam go przywiezie :ok:

Cudownie :1luvu:
Zatem będziemy Cię częściej wysyłać na żebry :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt lip 06, 2012 9:09 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Cieszę się, że powódź opanowana :ok:

A ja mam doła kociego... strasznie trudno choć jednego kota uratować :|
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lip 06, 2012 19:47 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

No pięknie, kot ma moje imię ?? :D
A obroniłam się, na 5 nawet :)
Przepraszam, że tyle mnie nie było, odpadłam z dyżurów w tym tygodniu. Ale postaram się przyjść w przyszłym przynajmniej na 1 dyżur. Bardzo jestem ciekawa nowych kotków :) :kotek:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Pt lip 06, 2012 19:59 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

ilka;) pisze:No pięknie, kot ma moje imię ?? :D
A obroniłam się, na 5 nawet :)
Przepraszam, że tyle mnie nie było, odpadłam z dyżurów w tym tygodniu. Ale postaram się przyjść w przyszłym przynajmniej na 1 dyżur. Bardzo jestem ciekawa nowych kotków :) :kotek:

Gratuluję obrony :ok:

Jutro niestety do kociarni trafi kolejna bezdomna kotka:(
We wtorek planowane są 3 sterylki .Pojedzie Yoko,Ilka i mamuśka Luny i Moona.
Moon ma domek w Zabrzu,fajny domek .Pojedzie pod koniec tygodnia.Ela ma ustalić datę i godzinę odbioru małego z nowym domem.
O maluchy mam telefoniadę ,ale są to głupawe telefony typu.To pani ma srebrne kocięta do oddania .TAK to my możemy przyjechać po nie nawet dziś i nawet wziąć obydwa 8O
Po moim trupie!.Szukamy dla nich(i dla innych naszych podopiecznych)najlepszych domów pod słońcem!!

Jeżeli chodzi o stronę to niech ją szlag @#$%%^^&** i nie będę bluzgać więcej.

mar_tika

Post » Pt lip 06, 2012 20:05 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ilka, gratulacje! Że obroniłaś na 5, to nic dziwnego. Zdziwiłabym się, gdyby było inaczej. A tak, to normaaaalkaaa....

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pt lip 06, 2012 20:44 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

co jest z ta strona przeciez dziala :?: :?: :?: polecam ja wszystkim

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt lip 06, 2012 20:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:co jest z ta strona przeciez dziala :?: :?: :?: polecam ja wszystkim

wisi na serwerze ale nie działa :? Nic na nią nie można wrzucić :? Marta jak możesz polecaj album na picasie jest dopracowany na tip top :wink:

Ze stroną czekam na info od osoby która ją tworzyła.Gdzieś musi tkwić błąd w konstrukcji str :|

mar_tika

Post » Pt lip 06, 2012 21:04 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
herzpl pisze:co jest z ta strona przeciez dziala :?: :?: :?: polecam ja wszystkim

wisi na serwerze ale nie działa :? Nic na nią nie można wrzucić :? Marta jak możesz polecaj album na picasie jest dopracowany na tip top :wink:

Ze stroną czekam na info od osoby która ją tworzyła.Gdzieś musi tkwić błąd w konstrukcji str :|

ok :ok:

herzpl

Post » Pt lip 06, 2012 21:18 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

O moje kociaki na początku też było kilka głupich telefonów, niestety teraz zamilkły w ogóle, nie ma nawet tych bezsensownych. Kotki rosną i nie wiem kiedy opuszczą moje mieszkanie, ale nie dam ich, byle tylko oddać. Są cudowne, dają mi wiele radości, ale .... Nie mam takiego dobrego aparatu, nie umiem robić takich ślicznych zdjęć, kotki też nie za bardzo chcą być fotografowane, umykają w jednej chwili a zdjęcie jest bardzo ważne.

Moje kociaki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pt lip 06, 2012 21:26 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

iwoo1 pisze:O moje kociaki na początku też było kilka głupich telefonów, niestety teraz zamilkły w ogóle, nie ma nawet tych bezsensownych. Kotki rosną i nie wiem kiedy opuszczą moje mieszkanie, ale nie dam ich, byle tylko oddać. Są cudowne, dają mi wiele radości, ale .... Nie mam takiego dobrego aparatu, nie umiem robić takich ślicznych zdjęć, kotki też nie za bardzo chcą być fotografowane, umykają w jednej chwili a zdjęcie jest bardzo ważne.

Moje kociaki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

iwoo zdjęcia są śliczne zwłaszcza to pierwsze jest słodkie :1luvu: Jutro wrzucę je do albumu.Niestety adopcje kotów w okresie wakacyjnym stoją jak zaklęte :(

mar_tika

Post » Pt lip 06, 2012 21:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

iwo twoje maluchy sie promuja na mojej stronie facebook nie mam wiele znajomych ale czasem ktos podaje dalej wiec moze akurat....

herzpl

[poprzednia][następna]