TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 04, 2012 19:55 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

To Fuksik, którego Justyna wyprowadza. Fuksik szuka dobrego domu :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lip 04, 2012 21:16 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Kolejna bieda, śliczna bieda...
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lip 05, 2012 14:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

boziu, jaki cudny Fuksik :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 05, 2012 16:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

phantasmagori pisze:Fuks

Obrazek

jaki przystojniacha :1luvu: żeby jeszcze miał fuksa znaleźć odpowiedni nowy dom...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Czw lip 05, 2012 19:54 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

cudo, jakie ma białe ząbki - chyba jeszcze młodziak. oby mu imię przyniosło szczęście.

Justynko, wysłali dziś paczkę, podałam Twój telefon-jutro może już dostarczą, może troszkę później. Firma "siodemka" , sklep zooart.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt lip 06, 2012 6:46 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Piękny pies :1luvu: Oby szybko znalazł domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lip 06, 2012 13:41 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Phanti dzięki za wstawienie fotek Fuksika :lol: Jaki on jest kochany a jaki inteligentny, szkoda ze nie mogę go zabrać do siebie :| Musze mu założyć wątek a nie mam na to czasu :| , bardzo dużo czasu mi idzie na dojazd do niego bo mieszka na drugim końcu miasta :roll:

Mariviel bardzo i to bardzo dziękuje za 6 kg paczkę z Royal Canin Urinary HD :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Matyldzia bardzo źle sie czuje, rzezi i to bardzo :cry: rano jak jadła to aż sie dławiła :cry:

Dziś wieczorem jadę do weta, Marcel bardzo sie niecierpliwi bo nie mogę mu dać nic jeść bo będzie miał badanie krwi , a tez Marcelek powoli zaczyna sie bawić trawką :lol:

Wczoraj wieczorem jak wróciłam od Fuksa to chciałam sobie zrobić chleb z żółtym serem, ale już nie miałam sił iść po chleb do kuchni i na chwile sie musiałam położyć a ser na stole został to Laryska razem z folią go zjadła :twisted:

Leonek rośnie jak na drożdżach a nadal nie ma domu , nie ma ogłoszeń oprócz Tablica.pl dzięki Phantasmagori , bardzo Was prosze o pomoc w ogłoszeniach ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lip 06, 2012 14:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Cudny pies widać że szczęśliwy , oby dobrze trafił będzie tęsknił 8 lat biedak ....Głaski dla kociastych :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt lip 06, 2012 15:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

LSVC pisze:
phantasmagori pisze:Fuks

Obrazek

jaki przystojniacha :1luvu: żeby jeszcze miał fuksa znaleźć odpowiedni nowy dom...

no nie? a jak pozuje, niczym prawdziwy celebryta :D umie czarowac swoim urokiem :D

Kociara82

Post » Pt lip 06, 2012 17:47 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Juz jesteśmy od weta:
Marcel był niegrzeczny u weta, nie pozwalał sobie pobrać krwi ale sprawne ręce dr Karoliny poradziły sobie z nim :twisted: Po powrocie dałam mu puszeczkę gourmeta ale jej nie chce , nie wiem o co mu chodzi ...

Matyldzia dostała steryd i znów będzie trzeba podać jej jad tarantuli .

Bardzo Was proszę o pomoc bo one są leczone na kreskę ,w tym miesiącu dałam tylko 300 zł a to tylko ułamek kosztów ...

Rozliczenie za czerwiec zrobię jak tylko znade troszkę czasu bo za chwile muszę iść na kwarantanne do Leonka, jechać autobusem ( kilkanaście minut ) na obrzeża Tychów do Fuksa , potem wyprowadzić w dwóch spacerach Lare a potem Pedra i Fibego i iść do bezdomniaczków i nie wiem czy do 23 sie wyrobie :roll: , oj brakuje mi teraz tych wspaniałych wolontariuszek , ale one wyjechały na wakacje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 07, 2012 12:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Wyniki Marcelka pokazują że jego organizm sie pozbywa mocznika który go zatruwał, ale kreatynina nie jest za dobra , wykazuje o PNN :cry: Przed weekend będzie płukany a następnie za 7-10 dni .

Pan od Fuksa idzie do szpitala i Fuks będzie cały czas sam :cry: jedynie ja go będę wyprowadzać jak do tej pory 2 razy dziennie i będę mu gotować jedzenie, zaraz mu założę wątek, tylko czy to coś da :? Błagam o ogłoszenia dla niego .

Matyldzia dziś czuje się znacznie lepiej, wiele mniej rzezi :lol:

Rudolf znów dał o sobie znać :roll: bo Tygrys robi to codziennie :roll:

Ja już się boje odbierać tel. bo ciągle tylko są z prośba o pomoc a ja nie mogę jej dać :cry: :cry: :cry: Wczoraj dzwoniła pani że jej znajoma jest opiekunka u ludzi gdzie jest zagłodzony i słaniający sie pies i czy pomogę a co ja mogłam pomóc :| posłałam aby dzwonili na SM lub Policje a dziś dzwoniła do mnie Pani od Tofika ( pamiętacie jamnika lejka ) że u niej na dzielnicy biega porzucony owczarek a schronisko go nie chce przyjąć i co ja miałam zrobić :| doradziłam SM i Policji aby go odwieźli do schroniska, przytłacza mnie to wszystko, tym bardziej że adopcje nie idą i nawet nie mają ogłoszeń a jeść trzeba im dać, do weta też ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 07, 2012 13:15 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Wątek Fuksa, proszę podnoście watek , proszę o głoszenia dla niego na cito
viewtopic.php?f=21&t=143844&p=9021935#p9021935
Wątek na dogo
http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... st19341791
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 07, 2012 13:36 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Za chwile Marcelek dostanie kroplówkę ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 07, 2012 17:00 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Justa&Zwierzaki pisze:Za chwile Marcelek dostanie kroplówkę ...

Bardzo sie bronił i nie dostał tyle ile powinien :| , drapał i gryzł tym jednym zębem :|

A Eustachy znów ma biegunkę i dwa razy wymiotował :cry: Od kilku dni był trochę niemrawy ale w te upały to normalne, martwię sie o niego :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 07, 2012 17:11 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Justa&Zwierzaki pisze:Juz jesteśmy od weta:
Marcel był niegrzeczny u weta, nie pozwalał sobie pobrać krwi ale sprawne ręce dr Karoliny poradziły sobie z nim :twisted: Po powrocie dałam mu puszeczkę gourmeta ale jej nie chce , nie wiem o co mu chodzi ...

focha strzela obrazony i tyle ;)

Kociara82

[poprzednia][następna]