AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:a czy ja ginekolog?![]()
![]()
Hm, przychodzi mi tu na myśl inna specjalność
proktolog
na ten przykład![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:a czy ja ginekolog?![]()
![]()
proktolog
na ten przykład![]()
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:a czy ja ginekolog?![]()
![]()
proktolog
na ten przykład![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Dziewczyny,chcę kupić furminator,bo juz mnie cholera bierze zanim 10 kotów wyczesze.Wyczesze to szumna nazwa,raczej wygłaszcze tą szczotką ,którą mam,a koty lenia się masakrycznie,nie nadążam z odkurzaniem![]()
Na allegro są różne i nie wiem które dobre.Jak któraś ma rozeznanie ,to poradzcie ,bo kupę czasu zmarnowałam,i dalej nie wiem jaki zamówić
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Dziewczyny,chcę kupić furminator,bo juz mnie cholera bierze zanim 10 kotów wyczesze.Wyczesze to szumna nazwa,raczej wygłaszcze tą szczotką ,którą mam,a koty lenia się masakrycznie,nie nadążam z odkurzaniem![]()
Na allegro są różne i nie wiem które dobre.Jak któraś ma rozeznanie ,to poradzcie ,bo kupę czasu zmarnowałam,i dalej nie wiem jaki zamówić
mam firmy Karlie (kupiłam u weta) rewelacyjny
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Dziewczyny,chcę kupić furminator,bo juz mnie cholera bierze zanim 10 kotów wyczesze.Wyczesze to szumna nazwa,raczej wygłaszcze tą szczotką ,którą mam,a koty lenia się masakrycznie,nie nadążam z odkurzaniem![]()
mam firmy Karlie (kupiłam u weta) rewelacyjny
U nas na zadupiu nie kupi,ani u weta ,ani w zoologicznym,więc muszę gdzieś zamówić,i nie bardzo wiem gdzie.Na allegro nie widziałam z takiej firmy.
halinka1403 pisze:Mam nadzieję,bo w sklepach tez tej firmy nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 629 gości