Ale konkurencja na koniec i ja to przegapiłam. Łapałam dziś kotkę w stoczni i szukałam zaginionego miotu kociaków, bez rezultatu niestety, no i padłam zupełnie. Dziękuję wszystkim ogromnie i już podaję wyniki.
1 minutnik - meggi 2 - 5 zł. 2 kominek - Jarka -25 zł. 3 lampka oliwna- Nelka83- 10 zł. 4 lichtarzyk -Nelka83 - 3 zł. 11 przypominajki kwiatki - Maupa - 10 zł.
Bazarek oczywiście zakończył się, ale gdyby ktoś chciał kupić jakiś przedmiot z tych nielicytowanych w opcji "KUP TERAZ" to nie ma problema.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
[Srebrna*14.08.2012]-Każdego dnia brak mi Ciebie*... [Felek*04.08.2012] [Filipek *17.08.2012] [Franuś *2011] [Kocur *2013] - Pamiętam o Was i tęsknię...[Chuda Lucunko...śpij słodko Kochanie...*06.02.2014]
Jarka pisze:Czy moja wpłąta dotarła? Kiedy wysyłka?
Moje kochane, wszystkie wpłaty wpłynęły i wszystkie fanty wysłane. Przepraszam, że ze względu na brak czasu, nie informuję na bieżąco, ale postaram się podać wszystkim numer ich przesyłki i będziecie mogły śledzić swoje przesyłki. Jednak to postaram się zrobić dopiero wieczorem, bo teraz muszę iść na interwencję.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)