Moderator: Moderatorzy
olciak84 pisze:iza71koty pisze:olciak84 pisze:to od dzisiaj bywam miła dla niego![]()
![]()
kurcze ale po 7 latach moze sie skapnac ;D
Pierwsze 7 lat jest najtrudniejsze.Potem ludzie sie dopasowują.Badż miła.Bardzo miła.Pliss.
![]()
potem nie ma sie juz siły by zabic ;D
iza71koty pisze:Aniu.Może trzeba wziąść miarkę jubilerską i pomierzyć to dokładnie?![]()
iza71koty pisze:olciak84 pisze:iza71koty pisze:olciak84 pisze:to od dzisiaj bywam miła dla niego![]()
![]()
kurcze ale po 7 latach moze sie skapnac ;D
Pierwsze 7 lat jest najtrudniejsze.Potem ludzie sie dopasowują.Badż miła.Bardzo miła.Pliss.
![]()
potem nie ma sie juz siły by zabic ;D
Oj nie.Potem to już szkoda zabić jak zwierzątkooswojone.
![]()
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Aniu.Może trzeba wziąść miarkę jubilerską i pomierzyć to dokładnie?![]()
ale to są dokładne wymiary i wszystko się zgadza
Meg2 pisze:ja poroszę nr 4 (może będzie dla chrześniaczki na 18-stkę) bo na mnie trochę za duzy no chyba, że na środkowy palec, ale to jeszcze się zobaczy
Meg2 pisze:ja poroszę nr 4 (może będzie dla chrześniaczki na 18-stkę) bo na mnie trochę za duzy no chyba, że na środkowy palec, ale to jeszcze się zobaczy
skarbonka pisze:Meg2 pisze:ja poroszę nr 4 (może będzie dla chrześniaczki na 18-stkę) bo na mnie trochę za duzy no chyba, że na środkowy palec, ale to jeszcze się zobaczy
wspaniale![]()
mamy pierwszą chętna do naszej licytacji![]()
tak na marginesie on jest piękny gdyby był mniejszy to bym go nie oddała![]()
Angalia pisze:Aniu tu masz wzorce rozmiarów jubilerskich
http://www.jubiler.sklep.pl/bizuteria_z ... tabela.php
Ta tabela jest bardzo dokładna
skarbonka pisze:dziewczyny wezmę suwmiarkę od taty i dokładnie każdy zmierzę, chyba milimetry będą w tej sytuacji najlepiej odzwierciedlały rzeczywistość![]()
Angalia pisze:skarbonka pisze:dziewczyny wezmę suwmiarkę od taty i dokładnie każdy zmierzę, chyba milimetry będą w tej sytuacji najlepiej odzwierciedlały rzeczywistość![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości