WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 20:14 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

bodzia_56 pisze:
Angalia pisze:http://www.facebook.com/#!/events/249665638469756/?context=create
To obiecane wydarzenie na fb. Jeszcze tylko wstawię zdjecia już na spokojnie.
Odwiedzajcie to wydarzenie :mrgreen:

No i o to chodziło :) zaraz tam wchodzę i zapraszam znajomych :ryk:

Mo i tak trzymaj :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Czw lip 05, 2012 21:29 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Weszłam, zaprosiła a teraz idę się pakować powoli...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lip 05, 2012 22:57 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Sajgon mamy .Myślałam że na zawał zejde.Lepiej niż w Sylwestra. 8O Takiej burzy i atrakcji to juz dawno nie bylo. :roll: Martwiłam sie po drodze o pootwierane okna, posciel na dworzu i o to jak wrócę.Zniose deszcz, nawet najgorszy ale nie błyskawice i pioruny.Normalnie jak zobaczylam samochód Męża na drodze kiedy wracałam z działek, to wielki kamień z serca mi spadł.Wszystko pozamykał. Pozbierał pranie i pojechał mi na ratunek. :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw lip 05, 2012 23:00 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

:ok:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lip 06, 2012 6:32 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Do nas burza doszła tak koło 1:00, ale tak jak piszesz Izo, normalnie masakra! Pioruny strzelały w ziemię, był taki przeraźliwy huk, że Kitka schowała się do szafy (a ona naprawdę niewielu rzeczy się boi). Jeden piorun strzelił w nadajnik niecały kilometr od nas, na ten dźwięk aż mi ciarki po plecach przeszły, bryyy :strach: Ogólnie burzy się nie boję :) Fascynuje mnie i jednocześnie czuję przed nią respekt.
Na dziś też zapowiadają burze więc uważaj Izo na siebie :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt lip 06, 2012 8:45 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

skarbonka pisze:Kochani zapraszam na bazarek z którego ewentualny dochód
przeznaczony będzie na zakup suchej karmy dla stada :catmilk:
mamy tu bardzo wyjątkową biżuterię :D

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=143749

Kochani.Przypomnę o naszym bardzo bardzo wyjątkowym Bazarku. :D To szansa dla naszych kotków na suche jedzonko.Zapraszam do Pomocy.

iza71koty

Post » Pt lip 06, 2012 9:02 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Sajgon mamy .Myślałam że na zawał zejde.Lepiej niż w Sylwestra. 8O Takiej burzy i atrakcji to juz dawno nie bylo. :roll: Martwiłam sie po drodze o pootwierane okna, posciel na dworzu i o to jak wrócę.Zniose deszcz, nawet najgorszy ale nie błyskawice i pioruny.Normalnie jak zobaczylam samochód Męża na drodze kiedy wracałam z działek, to wielki kamień z serca mi spadł.Wszystko pozamykał. Pozbierał pranie i pojechał mi na ratunek. :D

U nas taka bura była we wtorek. Leciał grad średnicy 2 cm. Biedne moje lilie i liliowce. Kwiaty mam całe pokiereszowane. Ale jeden z tego pożytek. Ziemia jest mocno nasiaknięta wodą, tylko na jak długo.
Dzisiaj w karmiku dla kotów znalazłam śpiacą rodzinkę jeży. Mama i 4 maluchy w tym jeden albinos :D Stałam i gapiłam sie na nie. Jak poleciałam po aparat to jeże sie ulotniły :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Pt lip 06, 2012 9:19 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Rodzinki to jeszcze nie widziałam w komplecie.Ale rozbawiła mnie sytuacja jakiś czas temu.Na działkę w porze karmienia zawsze przychodzą jeże.Mam taki zwyczaj że zawsze najpierw wchodzę do altanki a potem daję mniejszą ilość jedzenia na zewnątrz.Wchodzę wbiega kot, drugi kot, piaty kot a razem z nimi wbiega jeż.Rozpędził się ale szybko zorientował i wycofał z powrotem. :lol:

iza71koty

Post » Pt lip 06, 2012 9:52 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

zapewne to niezapomniane widoki :D
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt lip 06, 2012 10:49 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

skarbonka pisze:zapewne to niezapomniane widoki :D
Tak.Fajnie tupają. :D A że mam panele na podłodze w altance,zadziwil mnie ten tupot, niepodobny do kota.Rozpędził się wtedy biedaczek, pewnie głodny był jak smok.

iza71koty

Post » Pt lip 06, 2012 10:59 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

[quote="Angalia....
Dzisiaj w karmiku dla kotów znalazłam śpiacą rodzinkę jeży. Mama i 4 maluchy w tym jeden albinos :D Stałam i gapiłam sie na nie. Jak poleciałam po aparat to jeże sie ulotniły :evil:[/quote]

A napewno wcześniej były :lol: ?

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Pt lip 06, 2012 11:21 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

ja1 pisze:
Angalia pisze:....
Dzisiaj w karmiku dla kotów znalazłam śpiacą rodzinkę jeży. Mama i 4 maluchy w tym jeden albinos :D Stałam i gapiłam sie na nie. Jak poleciałam po aparat to jeże sie ulotniły :evil:

A napewno wcześniej były :lol: ?

:lol:
Moje garażowe koty też miały jeżowego dzikiego lokatora. Zakamuflował się w pudle, najadł się, wyspał i sobie poszedł :D
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt lip 06, 2012 12:05 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Zapraszam na Bazarek

viewtopic.php?f=20&t=143807

iza71koty

Post » Pt lip 06, 2012 13:24 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

ja1 pisze:[quote="Angalia....

A napewno wcześniej były :lol: ?[/quote]

Od roku w kompostniku norkę zrobiła sobie mama jeżowa. Ma tam fajnie bo nikt jej nie przeszkadza( rosnie dzika róza). W zimie ma cieplutko bo kompost wydziela ciepło a w lecie chłodno, wiec sobie zyje. Wychodzi zawsze w nocy. Najpierw do karmika z kocim jedzeniem a potem na slimaki ( chyba na deser). A ten albinos pojawia sie u niej systematycznie. W tamtym roku był jasno szary a teraz jest biały, czerwone slepka i czarne końcówki igieł. Tu go nikt nie będzie męczył, a ze wychodzi w nocy więc żadko go widzę. No a ze była to godz. 7.oo i słońce świeciło więc żadnych omamów nie miałam :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Pt lip 06, 2012 18:04 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Malęńkie jeżyki są urocze :) U mnie na działce maluszki chodziły przy mnie i nawet się nie bały. W tym roku ich nie widziałam, ale chyba przychodzą do stołówki kociej, bo mam ciągle wysypane jedzonko z miseczek. Chyba wybierają sobie suchy pokarm ten, który im akurat pasuje ;) One bardzo lubią suche kocie jedzonko :)
A albinosa to jeszcze nigdy nie widziałam. Musi być śliczniutki maluszek :)
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

[poprzednia][następna]