Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze::D no Mikrus pcha się do ludziapewnie cwany taki maly juz wie ze ludź=papu
wczoraj tak za mma tuptal po boksie ze niemozliwe
i taki rozczulajacy ma wzrok
terenia1 pisze:No niestety i już grafik na następny tydzień, na ten tydzień brak dyżuru sobota i niedziela wieczór![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 09.07.-15.07.2012 r.
09.07. pon. rano brak wie. Teresa
10.07.wt. rano brak wie. brak
11.07. śr. rano brak wie brak
12.07. czw.rano brak wie. brak
13.07. piat rano brak wie. brak
14.07. sob. brak wie. brak
15.07. niedz. rano Dorotka wie. brak
skorpio pisze:Jeżeli nie będzie nikogo na jutro wieczór to mogę podjechać do chatki. Tylko nie mam zielonego pojęcia jakie leki i komu dać:( Nie wspominając, że nie znam wielu kotów:(
Mara S pisze:Po wecie:
- Fuks - kontynuacja leczenia jak było aż do środy, kiedy to ma na czczo przyjechac na kontrolę, gardlo nadal trochę czerwone, wszystkie węzły chłonne powiększone - pytanie do Alienor czy od czasu ostatnich testów FIV/FeLV (październik) miał kontakt z innymi kotamiMa prawo być ospały bo ten antybiotyk ma takie skutki uboczne, gorączki brak.
- Ziutek - gorączki brak, przytył, nowy antybiotyk od dziś, dostqałam zastrzyk na jutro i pojutrze a w poniedziałek ma przyjechać na kontrolę na czczo (po 12h) - na pobranie krwi na różne badania oraz na USG. Reszta leczenia bez zmian ale ma być na diecie - teraz z powodu ogromu śluzu (może to efekt powrotu do byle jakiej karmy), który się pojawił ma być na Sensitivity. W szafce na zdrowej jest jego karma i 2 zastrzyki ale w tej sytuacji trzeba najpierw pomyśleć jak go odizolować bo cała zdrowa tę jego małą paczkę RC zjadłaby na 1 raz. Może dać go do woliery? Sama nie wiem...
SZARY MALUSZEK ZE SCHRONU WYGLĄDA KIEPSKOBoimy się z WiesiaK, że umrze
. WIEM, ŻE MA LEKI ALE CHYBA NIEZBYT MU POMAGAJĄ - JEŚLI KTOŚ MOŻE WZIĄĆ GO DO WETA....
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 319 gości