Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 20:50 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Bez lektora tyż piknie - z kolei możesz się delektować sherlockowym głosem. To głos z gatunku tych, co to na jego dźwięk 90% kobiet ściąga majtki i chowa do torebki... :twisted:
Na you tubie jest pilot w odcinkach, też nie tłumaczony. Bardzo polecam, bo potem pierwszy odcinek nakręcili sporo inaczej.
Na Hobbita też czekam, odkąd przeszły mnie ciary przy pieśni krasnoludów.
W grudniu Hobbit, w styczniu Sherlock. JJUUUUUHUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps - Chorwacja, konkretnie Bol.

PS2 - Ale można spokojnie ściągnąć z lektorem... Warto, bo nawet po polsku człowiek ma problem z nadążaniem za monologami Sherlocka, kiedy dedukuje i jest w transie.
Podpuść R, niech ściągnie ukochanej kobiecie. 8)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lip 05, 2012 21:01 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

My nie ściągamy filmów z sieci. Serio. Poczekam i kupię DVD a teraz będę oglądać bez lektora.

Chorwacji zazdroszczę, nigdy w tamtych rejonach nie byłam choć od lat mam w planach. Choć bardziej mnie Słowenia kusi.
Stado pozostaje w dobrych rękach?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw lip 05, 2012 21:15 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Ekhem... w juniorowych.
Zawsze jakoś dawał radę. Na szczęście na razie wszystko zdrowe, tylko Fistaszowi trzeba podawać tabletki nasercowe. Ale bierze bardzo grzecznie.
A sherlockowe dvd dawno wszak można nabyć wszędzie.

Megana

Post » Czw lip 05, 2012 21:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Czy można grzecznie spytać, o jakim Sherlocku mowa? Obrazek
Bo niezorjętowana jestem...
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Czw lip 05, 2012 21:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Nabyć można ale poczekam, czy całość zrobi na mnie takie wrażenie jak trailer :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Czw lip 05, 2012 21:37 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Hańka pisze:Czy można grzecznie spytać, o jakim Sherlocku mowa? Obrazek

Obrazek

Oto socjopatyczne, genialne cudeńko, moja droga. :twisted:
Stronę wcześniej chyba dałam linka do zajawki...

Megana

Post » Czw lip 05, 2012 21:43 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Kazali podziękować!
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Czw lip 05, 2012 22:40 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

babajaga pisze:My nie ściągamy filmów z sieci. Serio. Poczekam i kupię DVD a teraz będę oglądać bez lektora.

nie trzeba ściągać :)
można zajrzeć np tu: http://www.kinomaniak.tv/seriale/sherlock/s1e2 się raczę właśnie drugim odcinkiem (nie wiem Megano czy Ci za to podziękować czy przeklinać :wink: ja też jak wsiąkam to po całości, tylko niech jedzenie donoszą 8) )
w razie czego jest kilka stron z serialami on-line

Pozdrawiam z rożna
A.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lip 05, 2012 23:17 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana, przepraszam, ale potrzebuję pomocy, nie tyle ja co moja przyjaciółka. Iza mieszka w domku na Bemowie i na jednej z sąsiednich działek jakiś kot wlazł na drzewo, pewnie uciekał przed psami (jest ich 4 albo 5 na tamtej działce) i nie potrafi z niego zejść. Jest na wysokości 2-3 piętra Siedzi tam już trzeci dzień Dzwonili na Eko straż, Straż Miejską, Straż Pożarną i oto co przed chwilą przysłała mi SMS-em: "Straż pożarna nie przyjedzie. Eko patrol straży miejskiej też ma to gdzieś. Nie mam pojęcia co jeszcze mogę zrobić..." Błagam podajcie mi jakiś pomysł, bo ja też już jestem bezradna...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lip 05, 2012 23:23 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Jeśli nie przyjedzie Straż pożarna, to też nie mam pomysłu. Szczerze mówiąc, zazwyczaj przyjeżdżają.
Eko patrol bez strażackiej drabiny i tak by nic nie zdziałał.
Jeśli to dorosły kot, to trochę nie chce mi się wierzyć, że nie umie zejść.

Megana

Post » Czw lip 05, 2012 23:24 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:
Hańka pisze:Czy można grzecznie spytać, o jakim Sherlocku mowa? Obrazek

Obrazek

Oto socjopatyczne, genialne cudeńko, moja droga. :twisted:
Stronę wcześniej chyba dałam linka do zajawki...

Ten Sherlock leci teraz w BBC Entertainment - w polskiej BBC. Lektor czyta po polsku.
Nie pamiętam tylko w który dzień.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Czw lip 05, 2012 23:31 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:Jeśli to dorosły kot, to trochę nie chce mi się wierzyć, że nie umie zejść.

No nie potrafi, nawet na żarełko nie daje rady, zdarza się niestety jak kot za wysoko wlezie :roll:
Megana pisze:"no jasne, ty jesteś wku... ony, a ja jestem piii kwiatem piii... lotosu na pii... spokojnej pii... tafli pii... jeziora."
Właściwie nawet POWIEDZIAŁA.
Sądzę, że nawet ciocia kamari ją usłyszała, o bliżej mieszkających cioteczkach nie wspominając.

Nooo, to teraz rozumiem dlaczego zasnąć nie mogłam.... a ja myślałam, ze to przez upal... :twisted:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lip 06, 2012 12:18 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Obrazek

Państwo to dziwne som... jak było tu zimno, to pańcia w polarach chodziła i narzekała, a jak nareszcie jest ciepło, to państwo jadom tam gdzie jeszcze cieplej!

Obrazek

A co nam tam. Pomacham im z okna... Niech już jadą, bo jak sie pańcia pakuje to można oszaleć. :?

Megana

Post » Pt lip 06, 2012 12:20 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Iwonami pisze:Ten Sherlock leci teraz w BBC Entertainment - w polskiej BBC. Lektor czyta po polsku.
Nie pamiętam tylko w który dzień.

Mam wrażenie że w poprzednią niedzielę puścili ostatni odcinek.
No, chyba, że właśnie zaczęli od nowa...

Megana

Post » Pt lip 06, 2012 12:30 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Dzięki linkowi podanemu przez Aia oglądnęłam pierwszy odcinek i... mam mieszane uczucia. Wszystko ładnie, sprawnie ale jakoś tak za bardzo amerykańsko jak na moje potrzeby.
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]