Wspomnienia...oddam kota z powodu alergii :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 13:55 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

Pewnie, że się należy.Tylko ona obrażona schowała się i nie chce wyjść :(

edytka312

Od: Nie kwi 15, 2012 10:33

Post » Czw lip 05, 2012 14:02 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

może czuje się naga :lol:
wyjdzie niedługo, albo jak zgłodnieje :twisted:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Czw lip 05, 2012 14:30 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

Nie wiem jak z tą jej nagością bo okazało się,że ma kołtuny pod paszkami i tylko tam jest wygolona, no ale jak jest bardziej wrażliwa to może poczuć się naga :mrgreen:
Już zrobiła obchód mieszkania, dostała swoją ulubioną,niezdrową szyneczkę w nagrodę :oops: i wróciła na swoje miejsce czyli za monitor :1luvu: :1luvu: :1luvu:

edytka312

Post » Czw lip 05, 2012 14:48 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

Edytko - a czym ją czeszesz?

Może powiedz jej, że golenie owłosienia pod paszkami jest trendi? Może się dziewczyna odbrazi ;)

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Czw lip 05, 2012 15:17 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

Czesze ją takim grzebieniem, ale tylko parę miźnięć po grzbiecie bo podwozia nie da ruszyć.Boczki w zależności od nastroju :twisted: A generalnie to co ja do niej mówię, to też trafia w próżnię :twisted: no bo co taka Duża może wiedzieć :?

edytka312

Post » Czw lip 05, 2012 20:01 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

Takim grzebieniem z ruchomymi ząbkami? U nas sprawdza(ł) się bardzo dobrze.

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Pt lip 06, 2012 17:04 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

MaryLux pisze:Byłam tu
Inksa

Witamy :D

Falka pisze:Takim grzebieniem z ruchomymi ząbkami? U nas sprawdza(ł) się bardzo dobrze.

Grzebień bez ruchomych ząbków

edytka312

Post » Sob lip 07, 2012 10:19 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

sto lat, sto lat :dance: :dance2:
wszystkiego najlepszego :balony: :birthday: :partygirl:
:piwa:

cytryna

Post » Sob lip 07, 2012 13:35 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

Dziękuję slicznie :D

edytka312

Post » Sob lip 07, 2012 20:46 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

Dziękuję bardzo :D
Powiedziałam TZowi,że Żwirek zostaje u nas, że go nie oddam, nie ma szans, i co :?: nawet ze mną nie dyskutował :D Zrobił tylko minę w stylu -Przecież wiedziałem,że tak będzie -i tyle :D

edytka312

Post » Nie lip 08, 2012 9:39 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

dobry TŻ :ok:
a Żwirek bardzo wam pasuje do ekipy :mrgreen:
wielka radość że mała zbłąkana puchata kuleczka ma już swój dom i ludzi, którzy go kochają, ma swoje miejsce na ziemi :1luvu:

cytryna

Post » Nie lip 08, 2012 12:19 Re: Wspomnienia...casting zakończony ,będzie Żwirek:)

Wiecie co, za tymi Dużymi to nikt nie nadąży :? Ok, moja wina, ale przecież skąd mogłem wiedzieć,że Bazyl i Sofi nie będą się tulić :?: No skąd :?: Dałem jej dwa koty,żle, dałam trzeciego a ona pisze, że już więcej nie chce. A przecież kotów w domu nigdy nie zawiele :? Ale ok, niech będą trzy. Ona tłumaczy się Dużym, ale przecież widzę, jak oboje się śmieją jak Bazyl i Żwirek zaczynają swoje harce. Jak Sofi próbuje pacnąć łapą któregoś z nich a później udaje,że ona jest ponad to.Im więcej kotów, tym lepsza zabawa.Ale niech im będzie. Trzy to trzy. Ostatnio jak pojechali do Tesco to Duży nie zaparkował tam gdzie zawsze (tam gdzie Duża znalazła Żwirka) tylko na głównym placu :D i powiedział Dużej, że przed wejściem do auta przeprowadzi rewizje czy aby nie przemyca Muchomorka :ryk: Bo Duży wie,że jak coś przyniesie się do domu to już zostanie 8) Weźmy Sofcie, nie każdy by chciał takiego kota. Ona chodzi swoimi drogami, Tzn. dla kotów to normalne ale Duzi nie rozumieją tego, przynajmniej nie wszyscy, dlatego dałem ją im bo wiedziałem, że jej nie oddadzą bo wali łapą, nie daje się miziać i w ogóle woli swoje towarzystwo. Choć to nie do końca prawda bo na przykład jak gotują obiad to ona sama pcha się aby ją pogłaskać, miauczy, ociera się. I co ? To mało? A Bazyla dałem im bo chcieli ten rodowód. No przecież nie mogłem dać im takiego miziaka, żeby utwierdzić ich,że ten papier daje mu powód do wyższości 8) Z resztą on też przychodzi do głaskania (jak chce) Trzeszczy wtedy tak, że nawet jak nie mają czasu na głaskanie to i tak głaskają dla Świętego Spokoju. No a Żwirek to przecież by nie przeżył gdyby go Duża nie zabrała. A puchaty dlatego, że Duży ma słabość do długowłosych 8) Gdyby miał krótką sierść to Duża musiała by się bardziej nagimnastykować aby go zatrzymać. No ale skoro lubi dłuższa sierść to niech odkurza :mrgreen:
Timo
Obrazek

edytka312

[poprzednia][następna]