Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Aniada, weź duże pudło i powycinaj kilka otworów w ściankach na różnej wysokości i różnej wielkości. Nie ma lepszej zabawki dla kociaka.
Neigh pisze:A także tym podłym kretynom koty porzucającym, niesterylizującym, bo to "okaleczania"
Są tacy którym szkoda 40 zł na szczepienie kota własnego.......sa i tacy, którzy poświęcą ostatni grosz na ratowanie bezbronnego niechcianego.
LunaKlara pisze:a tutaj duzo pomyslow jak samemu w sumie ze smieci zrobic fajne zabawki dla kociakow. Strona po niemiecku ale zdjecia wystarcza do zrobienia zabawek
http://www.katzenfummelbrett.ch/index.p ... &Itemid=54
MariaD pisze:Aniada, weź duże pudło i powycinaj kilka otworów w ściankach na różnej wysokości i różnej wielkości. Nie ma lepszej zabawki dla kociaka.
I mogę napisać: wygrałaś tę bitwę o Bolusia w wielkim stylu.
Aniada pisze:Nic mi nawet nie mówcie o tych porzuceniach. Teraz, gdy patrzę jak on sobie bryka, jak niesamowicie cieszy się życiem, dociera do mnie w pełni, że ktoś taki cud potraktował jak śmieć.
Nie, nie chcę o tym pisać nawet.
Aniada pisze:A Miś jest "kociakiem". Mentalnie zatrzymał się na poziomie kociaka - powolnego, perskiego, ale jednak kociaka. I za to go uwielbiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości