Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 8:25 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Dobre, Goyka :ok:
W Niemczech był kiedyś taki człowiek ... i dobrze się to dla świata nie skończyło.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 05, 2012 8:45 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Goyka pisze:Nie no nieźle mi się ciśnienie podniosło z rana a wcześniej wypiłam red bulla :evil: :evil: Pawle oglądałeś filmiki wstawione przez Lacię? Czy Twoim zdaniem ten kotek wygląda jakby chciał odejść z tego świata? A może jesteś zwolennikiem poglądu że niewidomych czy kalekich ludzi również powinno się poddawać eutanazji bo po co mają się męczyć? Pieprzeniem takich głupot tylko ranisz osoby, które chcą uchylić nieba temu kociakowi i z dnia na dzień widać jak rośnie i jest szczęśliwy. Bądź więc tak dobry i nie pisz tu więcej

Tak, jestem zwolennikiem, że niewidomych czy kalekich ludzi powinno poddawać się eutanazji, jeżeli tylko o to poproszą. Zresztą zdrowi też powinni mieć taką możliwość. Sam jestem osobą niepełnosprawną i wiem co mówię! Prawo do eutanazji powinien mieć każdy! [...] Nie pomożecie wszystkim kotom na świecie, dlatego trzeba z bólem serca, ale dokonywać selekcji, która i tak ma miejsce w naturalnych warunkach. :( Ja też kocham zwierzęta, ale to co tutaj zobaczyłem to jakaś sekta.
A za kolor czerwony przepraszam, ale o czwartej nad ranem to już człowiek nie myśli o takich rzeczach. ;)
Ostatnio edytowano Czw lip 05, 2012 22:07 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: usunęłam obraźliwy tekst

Pawwwle

Od: Nie cze 28, 2009 22:25

Post » Czw lip 05, 2012 8:47 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

To jest naprawdę chore :roll:
Zgłaszaj - tylko pamiętaj, że ten kij ma 2 końce.
Żebyś tym drugim sam nie dostał :roll:
Ostatnio edytowano Czw lip 05, 2012 9:08 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Czw lip 05, 2012 9:06 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Nie ma co z kimś takim dyskutować. Wie swoje i tyle. Zgłaszaj na policję, powodzenia. Na pewno będą zachwyceni.
Nie komentujcie go to się znudzi i tyle. Lacia ma ponagrywać nowe filmiki jak chłopak szaleje. Jak będzie mieć chwilę to wstawi.

Macia

Od: Pt kwi 16, 2010 20:09

Post » Czw lip 05, 2012 9:10 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

No mi też ręce opadły..
Zgłoś całe forum za to, że nie przechodzimy obojętnie obok potrzebujących zwierząt i nie dajemy im umrzeć w męczarniach zgodnie z doborem naturalnym.
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lip 05, 2012 9:45 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Męczarnią jest moim zdaniem skazywanie dwumiesięcznego kociaka na serię bolesnych operacji, na ból i cierpienie do końca życia. Dla mnie to dręczenie zwierzęcia. Nic by się nie stało gdyby ten kociak został humanitarnie uśpiony - przestałby przynajmniej cierpieć i jego koszmar by się skończył. A tak to będzie trwał nadal, bo jestem ciekaw kto będzie na tyle szalony by podjąć się opieki przez lata nad tak bardzo ciężko chorym kotem? W to miejsce można by spożytkować czas i energię na pomoc kotom, które mają szansę na wyzdrowienie i normalne życie, a nie poprawiać sobie humor kosztem biednego kociaka.
I proszę - nie twórzcie jakiejś opozycji wobec mnie, bo mimo wszystko stoimy po jednej i tej samej stronie. Ja bardzo lubię zwierzęta i serce mi pęka jak coś złego się im dzieje zwłaszcza ze strony człowieka. Inaczej tylko rozumiemy słowo POMAGAĆ. ;)

Pawwwle

Post » Czw lip 05, 2012 9:53 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Ależ on też ma szanse na wyzdrowienie i normalne życie! Owszem, przejdzie leczenie i operacje i będzie żył normalnie jak wiele forumowych kotów. Bez cierpienia, bo brak oczu i łapy nie oznacza cierpienia.

To gdzie wg Ciebie jest granica? Kot z pieluchą też do uśpienia? I bez łapy też? A może już brak ogona jest wskazaniem?

Mamy w Fundacji koteczkę, głuchą, z zaburzeniami równowagi i wirusem FIV i jest to najpogodniejszy, najweselszy, najsłodszy i najulubieńszy nasz kot. Uśpić?

To nie jest wszystko takie proste i jednoznaczne..
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lip 05, 2012 10:07 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

O matko...jeny...

A widziałeś jak kotek się bawi?

Widziałeś?

Jest link do filmu to sobie zobacz!

Jakby cierpiał to by się nie bawił i tyle na ten temat!
adeeniet

Post » Czw lip 05, 2012 10:10 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Kolego, tak wrażliwy na cierpienie, nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
I zaglądać na forum nie zmusza. Nie podoba się, płakać nie będziemy.

Erin

Post » Czw lip 05, 2012 11:48 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Erin pisze:Kolego, tak wrażliwy na cierpienie, nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.

(...) Usunęłam obraźliwy wpis.
Upomnienie moderatorskie dla użytkownika Pawwwle

Pawwwle

Post » Czw lip 05, 2012 11:50 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Pawwwle pisze:
Erin pisze:Kolego, tak wrażliwy na cierpienie, nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.

Idę o zakład, że jesteś katoliczką. Typowe zachowanie. Brak tolerancji, a oczekujesz jej od innych.

Moje wyznanie guzik powinno innych obchodzić, ale tak, jestem katoliczką - dlatego nie zgadzam się na zabijanie na podstawie chorych urojeń albo własnego widzimisię .
I skończ już te wywody, bo ja Cię zgłoszę - do Administracji. Nudzi się, to znajdź sobie jakieś zajęcie, a nie umilasz życie innym, na poprawę humoru, jak mniemam.

Koniec tematu z mojej strony, kolejne posty będą zgłaszane do moderacji.

Erin

Post » Czw lip 05, 2012 11:56 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

No o tym właśnie mówię. Katolicy nie potrafią dyskutować. Dodę zgłoś do sądu, a mnie do administracji... Religia miłości i tolerancji.

Pawwwle

Post » Czw lip 05, 2012 12:01 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

To musisz być ultrakatolikiem najwyraźniej.
I tak, każdy kolejny tego typu wpis będę zgłaszać.
EOT

Erin

Post » Czw lip 05, 2012 12:03 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Zgłoś od razu wszystkich, co mają odmienne zdanie od Twojego. Powodzenia.

Pawwwle

Post » Czw lip 05, 2012 12:09 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Jak się dzisiaj miewa Zombiś?

Erin

[poprzednia][następna]