Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jamkasica pisze:Asiu, jak tam u Was?
asia2 pisze:jamkasica pisze:Asiu, jak tam u Was?
maluszki zdrowe. Dostają unidox i krople do oczu ale nic się nie dzieje. Niestety nie udaje się nam złapać czwartego , nie wspominając o matce i babce.
Strasznie płochliwe te maluchy i z krótką pamięcią. Mruczą na rękach już od kilku dni a ciągle kryją sie po kątach i prychaja. Jak juz nie bedę musiala je wyłapywac na leki, to ucieszęmoje stadko podrostkami. Niech oni się z nimi męczą a ja poszukam domków , sama i przy pomocy. He He zdjęcia muszę zrobic :D
jamkasica pisze:asia2 pisze:jamkasica pisze:Asiu, jak tam u Was?
maluszki zdrowe. Dostają unidox i krople do oczu ale nic się nie dzieje. Niestety nie udaje się nam złapać czwartego , nie wspominając o matce i babce.
Strasznie płochliwe te maluchy i z krótką pamięcią. Mruczą na rękach już od kilku dni a ciągle kryją sie po kątach i prychaja. Jak juz nie bedę musiala je wyłapywac na leki, to ucieszęmoje stadko podrostkami. Niech oni się z nimi męczą a ja poszukam domków , sama i przy pomocy. He He zdjęcia muszę zrobic :D
No i się cieszy zamiast robić![]()
ASK@ pisze:Kocham,kocham tylko ... zaniedbuję
asia2 pisze:ASK@ pisze:Kocham,kocham tylko ... zaniedbuję
wchodze na Twoj wątek bardzo często i wiem dlaczego nie masz dla nas czasu. Nie moge miec pretensji choc ponarzekać można
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 116 gości