viewtopic.php?f=1&t=143595
Poza tym Nosek i Muchomorek dostają uro-pet, Nosek na siłę od pocątku, Muchomorkowi przez kilka dni pasta smakowała, ale wczoraj zastrajkował, więc jemu też wtarłam w dziąsło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:Przechodzę na wątek RC Calm. Podaję.
Jana pisze:joshua_ada pisze:Przechodzę na wątek RC Calm. Podaję.
Byłam, widziałam.
No to mam dziką nadzieję, ze coś się u nas w domu zmieni po tej karmie. Jedyna obawa to Młody, czy może to jeść mając cukrzycę![]()
Na wszelki wypadek mam nową strategię karmienia Młodego - mam zamiar mu dawać w łazience saszetki, żeby się tym najadał i nie miał już ochoty na suche. Wczoraj była premiera, mam nadzieję, że to zadziała.
Jana pisze:Dlatego Młody będzie karmiony mokrą karmą do wypęku, żeby RC Calm już nie jadł. Co najwyżej sobie dziubnie, to mu raczej nie zaszkodzi.
Jana pisze:Dlatego Młody będzie karmiony mokrą karmą do wypęku, żeby RC Calm już nie jadł. Co najwyżej sobie dziubnie, to mu raczej nie zaszkodzi.
seidhee pisze:Jana pisze:Dlatego Młody będzie karmiony mokrą karmą do wypęku, żeby RC Calm już nie jadł. Co najwyżej sobie dziubnie, to mu raczej nie zaszkodzi.
Dobrze, że moje koty tego nie czytają, bo chętnie by się pochorowały za taką dietę
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111 i 40 gości