Brytek Snikers już w DS. Snikuś odszedł.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 04, 2012 18:32 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

:dance:
Mam nadzieję, że nie będziesz musiała spać na podłodze, jeśli kocisko zajmie Twoje łóżko :mrgreen:
Cieszę się bardzo i dziękuję. :1luvu:

U nas trwa straszna burza. Co jakiś czas wyłącza się prąd :?
Właśnie wyjeżdżają strażacy, więc już coś się stało 8O

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lip 04, 2012 19:08 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

super, że kotek już bezpieczny :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro lip 04, 2012 19:50 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Brytuś wyszedł na salony :D
Widziałam że strasznie chce wyjść do ludzi.... no i wyszedł. Rudolf w szoku a Brytuś zachowuje się jakby mieszkał tu znacznie dłużej. Zwiedza wszystkie zakamarki i olewa Rudego :D
Teraz czekamy jeszcze na powrót Feluśka z codziennej przechadzki. Ale z tego co widzę Brytek nie wzbudza agresji a tylko zainteresowanie.

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Śro lip 04, 2012 20:19 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Monika_Wolska pisze:Brytuś wyszedł na salony :D
Widziałam że strasznie chce wyjść do ludzi.... no i wyszedł. Rudolf w szoku a Brytuś zachowuje się jakby mieszkał tu znacznie dłużej. Zwiedza wszystkie zakamarki i olewa Rudego :D
Teraz czekamy jeszcze na powrót Feluśka z codziennej przechadzki. Ale z tego co widzę Brytek nie wzbudza agresji a tylko zainteresowanie.

po prostu całym sobą pokazuje gdzie jest jego prawdziwe miejsce i do czego jest stworzony - dom , a nie schron , za pozostałe adopcje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 04, 2012 20:24 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Aż nie wiem co napisać w takim jestem szoku 8O
Wyszedł na salony? No czyżbym miała kolejnego księciunia, miziaka ? :1luvu:

dana.b

Post » Śro lip 04, 2012 20:25 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Brycio jest CUDNY ...
w samochodzie nie chciał pić, choć próbowałam kilka razy... sik przeszkadzał mu ewidentnie- nie wytrzymał na szczęście dopiero na rogatkach Warszawy...
poznawaliśmy się w Lublinie- przy zamkniętych szczelnie oknach i zabezpieczonych drzwiach- uprzedzam przerażenie cioć i wujków-samochód był nie do sforsowania :lol: Pomyślałam,że będzie lepiej jak brycio mnie obwącha i dostanie porcję miziaków - poczuje się bezpieczniej... jakie było moje zdziwienie, kiedy wyszedł na pewniaka i zwiedził autko, mrucząc przy tym jak traktorek i ocierając się o wszystko co się da :!: przez całą drogę był bardzo grzeczny, płakał tylko troszeczkę ... a na koniec znowu włączył mu się traktorek przy pożegnaniu, jakby chciał powiedzieć - nie zostawiaj mnie... biedaczek... nie wie jeszcze,że już jutro pozna kogoś, kto go już nigdy nie zostawi i będzie bardzo koffał :1luvu: :1luvu: :1luvu:
zazdraszczam DS ... dana, zobaczysz jaka perełka do Ciebie jedzie...
wszystkiego najlepszego dla Was ...
niecierpliwie czekam na foteczki i dobre wieści :kotek:
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Śro lip 04, 2012 20:36 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

dana2509 pisze:Aż nie wiem co napisać w takim jestem szoku 8O
Wyszedł na salony? No czyżbym miała kolejnego księciunia, miziaka ? :1luvu:

a chciałabyś dzikuska? albo jeszcze lepiej: dzikuskę? Mogę jutro przywieźc - w drugim transporterku :mrgreen: szylkretka od razu napiszę :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lip 04, 2012 20:37 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

no jutro będzie musiał siedziec w transporterku w autobusie... :roll:

Marzenia11

Post » Śro lip 04, 2012 20:38 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Aga- ja to czytam z zapartym tchem i już nie mogę się go doczekać.
Bardzo, bardzo Ci dziękuję :1luvu:
Fotki będą - obiecuję :ok:

dana.b

Post » Śro lip 04, 2012 20:39 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Marzenia11 pisze:a chciałabyś dzikuska? albo jeszcze lepiej: dzikuskę? Mogę jutro przywieźc - w drugim transporterku :mrgreen: szylkretka od razu napiszę :wink:

O nie! Dziękuję bardzo, nie skorzystam :ryk:

dana.b

Post » Śro lip 04, 2012 20:47 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

dana2509 pisze:
Marzenia11 pisze:a chciałabyś dzikuska? albo jeszcze lepiej: dzikuskę? Mogę jutro przywieźc - w drugim transporterku :mrgreen: szylkretka od razu napiszę :wink:

O nie! Dziękuję bardzo, nie skorzystam :ryk:

żałuj :mrgreen: śliczna jest. I głaskac nie trzeba, zajmowac się... itp. :mrgreen: tylko dawac jeśc i patrzec jak czteroletnia kocica ktora dotąd całe życie spędziła na podwórzu i w piwnicy szaleje jak kociak z piłeczką :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro lip 04, 2012 20:57 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

Marzenia11 pisze:żałuj :mrgreen: śliczna jest. I głaskac nie trzeba, zajmowac się... itp. :mrgreen: tylko dawac jeśc i patrzec jak czteroletnia kocica ktora dotąd całe życie spędziła na podwórzu i w piwnicy szaleje jak kociak z piłeczką :mrgreen:

Głaskać nie trzeba? 8O
Ja uwielbiam głaskać, pieścić, nosić na rękach :kotek:
Jednym słowem nie dla mnie :wink:

dana.b

Post » Śro lip 04, 2012 23:20 Re: Brytek ma szanse na DS- TRANSPORT PODKARPACIE-OLSZTYN!!!

dana2509 pisze:U nas trwa straszna burza. Co jakiś czas wyłącza się prąd :?
Właśnie wyjeżdżają strażacy, więc już coś się stało 8O

Mego strażaka nadal nie ma w domu, ale przynajmniej wiem gdzie jest
http://bisztynek.wm.pl/112784,Grad-wiek ... ieniu.html

krist - dzięki za zmianę tytułu.

dana.b

Post » Śro lip 04, 2012 23:41 Re: Brytek jedzie do DS - z przesiadkami

podczytuję Was cały czas i bardzo się cieszę, że tak się kończy ta historia.... :ok: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw lip 05, 2012 5:54 Re: Brytek jedzie do DS - z przesiadkami

Niedługo wychodzę. Zorientowałam się, że ja podałam swoj numer telefonu ale nie mam zwrotnych do nikogo. Czekam więc na telefon i mam nadzieję, zę się odnajdziemy, zarówno w warszawie jak i w Olsztynie.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]