Jeszcze żyjemy
Mam nowych domowników. Ciekawe, jak długo ze mną wytrzymają

Ta Pani to w zasadzie powinna się wyprowadzić. Tylko jakoś nie mogę się zebrać, żeby jej poszukać nowego domu. Bez innych zwierząt, bez małych dzieci i z konsekwentnymi właścicielami, którzy kotecka nie rozpuszczą, bo to się źle kończy (i dla kotecka i dla właścicieli).
Skąd takich wziąć

Ta Pani w sezonie wystawowym 2011/2012 zajęła 3 miejsce wśród wszystkich kastratów regionu Europa Północna w TICA. Czyli kolejny tytuł Regional Winner do kolekcji.
Jest też piątym kastratem Maine Coon na całym świecie, ale za to jakoś nie dają tytułów

Ta Pani w sezonie wystawowym 2011/2012 zajęła 20 miejsce wśród wszystkich kociąt regionu Europa Północna w TICA. Tym sposobem, śladami cioci Gullis załapała się (do 20 miejsca dają, hehe) na Regional Winnera.
Sztuka niezła, bo w TICA to jakoś tak wychodzi, że najostrzejsza konkurencja jest właśnie w kociętach. Może dlatego, że tylko 4 miesiące mają na zrobienie kariery?
Wśród kociąt bengalskich na całym świecie jest 18.

Ten Pan ostatnio nieco zmienił podejście do życia. Uważny obserwator zauważy, dlaczego, jedno zdjęcie jest doskonale "zapozowane"

Ta Pani się jakaś taka milusińska zrobiła. Ciekawe, dlaczego
Zmiana stanu skupienia około 19 lipca (+/-4 dni, nie znam dokładnie daty krycia, bo wg mojej siostry nikt nikogo nie krył

). To możecie już obstawiać, ile

A to reszta gromadki. Dzień, jak co dzień