WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 03, 2012 22:25 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

Obrazek

Gratulacje dla zwycięzców konkursu...
Bundzio dziękuje za głosy, bo nie spodziewał się żadnego...teraz czeka już tylko na domek.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Wto lip 03, 2012 22:31 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

ilgatto pisze:Gratulacje dla zwycięzców konkursu...
Bundzio dziękuje za głosy, bo nie spodziewał się żadnego...teraz czeka już tylko na domek.

Mocne kciuki dla Bundzia - za ten jedyny, wymarzony :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
MIKUŚ

Post » Śro lip 04, 2012 7:37 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

Gratuluję wszystkim kociaczkom, wszystkie milusińskie i piękne są :)
I zdrówka jak najwięcej życzę, i domków ciepłych też :kotek:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro lip 04, 2012 9:48 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

Ja również gratuluję zwycięzcom i wszystkim pięknym i dzielnym kociakom
startującym w tej specjalnej, wzruszjącej edycji konkursu i ich wspaniałym opiekunom też :flowerkitty:

Wszystkim kotulcom dużo zdrowia i dobrych, kochających domków :ok: :ok: :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Śro lip 04, 2012 12:32 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

MIKUŚ pisze:A materacyk który wygrał MIŚ oddaje jak prawdziwy dżentelmen Miss Lili od Vegi013. :1luvu:

Misiu Kochany, jesteś najfajniejszym koteczkiem na świecie i dlatego łapię Ci obiema łapeczkami i robię lizu, lizu, lizu, bo Duża mówi, że moje lizu jest najsłodsze na świecie. Już powiedziałam Dużej, żeby materacyk od Ciebie umieściła na moim ulubionym, słonecznym parapecie, bo najbardziej lubię się tam wygrzewać. Bardzo Ci dziękuję, śliczny Misiu.

Lili przeszczęśliwa

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lip 04, 2012 12:41 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

vega013 pisze:Misiu Kochany, jesteś najfajniejszym koteczkiem na świecie i dlatego łapię Ci obiema łapeczkami i robię lizu, lizu, lizu, bo Duża mówi, że moje lizu jest najsłodsze na świecie. Już powiedziałam Dużej, żeby materacyk od Ciebie umieściła na moim ulubionym, słonecznym parapecie, bo najbardziej lubię się tam wygrzewać. Bardzo Ci dziękuję, śliczny Misiu.

Lili przeszczęśliwa
[/color][/b]

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:kotek: MIŚ :kotek:
MIKUŚ

Post » Śro lip 04, 2012 13:07 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

MIKUŚ pisze:
vega013 pisze:Misiu Kochany, jesteś najfajniejszym koteczkiem na świecie i dlatego łapię Ci obiema łapeczkami i robię lizu, lizu, lizu, bo Duża mówi, że moje lizu jest najsłodsze na świecie. Już powiedziałam Dużej, żeby materacyk od Ciebie umieściła na moim ulubionym, słonecznym parapecie, bo najbardziej lubię się tam wygrzewać. Bardzo Ci dziękuję, śliczny Misiu.

Lili przeszczęśliwa
[/color][/b]

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:kotek: MIŚ :kotek:

Misiu, masz już wydarzenie na FB?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lip 04, 2012 15:16 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

zabers pisze:
edit: nagrodę Glusia sama wystawię na bazarku i jeśli coś się uzbiera - podzielę na pół i wyślę wskazanym przez zwycięzców odbiorcom.

dopsz... :) jak sobie cioteczka z Glusiem zycza, tak tez bedzie :)
ale za sama odwage, za to, ze koti walczy o swoje zycie i sie nie poddaje nalezy mu sie mega calus, i prosze o przekazanie tego caluska ode mnie :*:*:*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lip 04, 2012 15:19 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

Bardzo serdecznie Wszystkim dziękujemy, dziś dotarł przelew.
Szczególne podziękowania dla vega013.
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro lip 04, 2012 15:21 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

MIKUŚ pisze:Dopiero teraz się dowiedziałam SZOOOOKKKKKKKKK!!!!!!!!!11

Bardzo dziękujemy każdemu kto oddał głos na Pana MISIA.
Nie wierzę, mój pampers został Misterem 8O 8O 8O

Kocham Łobuza, ale MIŚ MA MARZENIE!!!
Wiecie jakie?
MIŚ PRAGNIE MIEĆ SWÓJ DOM!!!
U mnie mieszka w domu tymczasowym, póki co niestety wciąż szukamy dla niego odpowiedzialnego i kochającego domu. Ludzi którzy będą traktować go iście po królewsku, w końcu został dziś MISTEREM

Szczególne podziękowania dla mar_tiki - to Ona foci Nasze kociaste. :1luvu:

to prawda, zdrowko i DS to najwazniejsze i najcenniejsze dla kota. A Twoj Mis i nasz kochany Tyski Mruczek-Eustachy-rowniez pampersowiec to sa najlepsze przyklady na to, ze choc czasem bardzo ciezko jest, pod gorke, choc czasem walka o te koty jest nierowna, nieuczciwa, to jednak mimo to warto te walke podjac, bo to jest cos niesamowitego, jak takie z pozoru beznadziejne przypadki radza sobie w zyciu znakomicie, jak potrafia sie cieszyc zyciem, a ich walka o zycie, o zdrowie powinna byc dla ludzi przykladem do nasladowania.
Musze sie kiedys do was znow wybrac by Misia osobiscie poznac :)

Kociara82

Post » Śro lip 04, 2012 15:28 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

vega013 pisze:Bardzo dziękuję za głosiki na mnie. Czuję się szczęśliwa i zaszczycona takim wyróżnieniem. Razem ze mną startowało w kotkursie dużo kocich piękności i wszystkie wygrały to, co najważniejsze - wygrały życie i miłość. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję.

Uzgodniłam z Pancusiem, że jeżeli wygram, to beneficjentką będzie Ciocia Ania Rylska i uprzejmie proszę o wysłanie Jej mojej połowy uzbieranych pieniążków.

Wasza Lili - wdzięczna i szczęśliwa

kochanie! Masz racje, ze kazdy kot jest wygrany, bo ma kogos, kto o niego dba, troszczy sie, kto kocha i krzywdy wiecej zrobic nie pozwoli, kazdy kot jest wygrany, bo zyje. Buziaki slicznosci :*:*:*:*:*

A materacyk.. no coz... specjalnie wzorow i kolorow nie wybieralam, by zwyciezcy wg wlasnego gustu wyznaczyli, jakie maja byc. Tak wiec w sprawie szczegolow prosze sie zglosic do cioteczki krakusik8, ja jej dam znac, kto sie zglosi, zeby nie bylo nieporozumien. :)

Misiu, mam pytanko do Ciebie... czy parapetnik ktory wygrales a chcesz oddac dla Lili-czy wybierzesz wzory i kolory dla szanownej Miss-ki sam (niespodzianka) czy chcesz sie z Lileczka naradzic lub ma wybrac sama? Bo musze wiedziec co powiedziec cioteczce krakusik8 ktora szyje te parapetniki. Uzgodnilam z nia, ze moze uszyc na specjalne zyczenie indywidualne :) Tylko musze jej dac znac, kto sie po to zglosi, czy Ty i Lili, czy jak...?

Kociara82

Post » Śro lip 04, 2012 15:30 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

Kicia.Yoda pisze:Lilus, GRATULACJE! Dlugich latek zycia pod opieka Twoich Duzych !

Gratulacje rowniez dla Miska :) Mutki, Glusia, Sofisi, Kacpra i dla kazdego kociambra bioracego udzial w wyborach. Tak trzymac futra!

Kochana Kicia.Yoda :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jeden za wszystkich, wszyscy za kociambry :piwa: :piwa:

Kociara82

Post » Śro lip 04, 2012 15:33 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

jasdor pisze:MIKUŚ w imieniu "Świętej Trójcy" baaaardze serdecznie dziekuję, bo to poniekąd moje koty :1luvu:
Nie mają jeszcze imion, ale w swoim króciutkim życiu przeszły już aż nadto cierpienia.
Trojaczki nawet nie wiedzą, jakie szczęście ich spotkało. Miały umrzeć we wsiowej stodole :(

Obrazek

Ta ma niedowład łapek, brak czucia, ale szansa jest, jest starsza od pozostałych, kotka ją przyjęła do wykarmienia, choc to nie jej dziecko rodzone :(
Obrazek

Trzeci miał być najmniej chory, ale sie okazuje, że po otwarciu oczek, tych oczek chyba nie ma wcale :(
Obrazek
A tutaj jest wątek kociaków -> viewtopic.php?f=1&t=143548 zapraszam

o rany... 8O :cry: :cry: :cry: takie urocze malenstwa a juz na starcie zyciowym przyszlo im sie zmagac z powaznymi chorobami :cry: :cry: :cry: :cry: nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie, nie ma! :cry: :cry:

Kociara82

Post » Śro lip 04, 2012 15:36 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

joshua_ada pisze:Gratuluję wszystkim kotom. To, że mają opiekę, dom, czułe ręce, pielęgnację; to, że ktoś je zauważył, ba, wstawił tu super zdjęcia - to jest ta wspaniała wygrana! Życiowa! :ok:
A konkurs to wisienka na tym torcie. Słodka wisienka :ok:

ladnie to ujelas :) ale to prawda, konkurs to tylko zabawa a przy okazji symboliczna pomoc innym kocim biedom, a wiadomo, ze wszedzie, gdzie czlowiek-za przeproszeniem-"nie kopnie", tam kocia bezdomnosc, choroby i bieda... :roll: Nie wszystkie maja szczescie miec choc DT, a ten konkurs moze dac im na to szanse :)

Kociara82

Post » Śro lip 04, 2012 15:37 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

ilgatto pisze:Obrazek

Gratulacje dla zwycięzców konkursu...

Bundzio, marzenia sie spelniaja, czasem po bardzo dlugim czasie, ale warto marzyc i nie wolno nigdy watpic, ze te marzenia sie spelnia :) :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: potrzymam kciuki za Twoj domek wymarzony :) :piwa: i wypije za Twe zdrowko :) :piwa:

Kociara82

[poprzednia][następna]