Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie dom!!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lip 04, 2012 11:49 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

_ogonek_ pisze:
Marzenia11 pisze:Dodałam gumtree na warszawę i mazowieckie, tablicę (ale już jest więc będą dwa), adopcje.org.
Postaram się zrobic jeszcze inne portale. Poza tym na adopcje. org dodałam też Morfeusza.

Super :1luvu:

przed chwilą wrzuciłam na przygarnijzwierzaka.pl
robię powoli bo wstawiam chyba z 9 ogłoszen na każdym portalu ( w tym Morf i moje szkraby ) :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 04, 2012 12:15 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Marzenia11 pisze:
_ogonek_ pisze:
Marzenia11 pisze:Dodałam gumtree na warszawę i mazowieckie, tablicę (ale już jest więc będą dwa), adopcje.org.
Postaram się zrobic jeszcze inne portale. Poza tym na adopcje. org dodałam też Morfeusza.

Super :1luvu:

przed chwilą wrzuciłam na przygarnijzwierzaka.pl
robię powoli bo wstawiam chyba z 9 ogłoszen na każdym portalu ( w tym Morf i moje szkraby ) :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo, bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A teraz jeszcze pilnie szuka domu 8 letni owczarek do którego codziennie jeżdżę autobusem na drugi koniec miasta bo jego pan jest ciężko chory :cry: , nie wiem jak długo dam rade tam codziennie jeździć , to jest dziennie 3 godziny wyrwane a w weekendy to i 4 godzinny , juz nie wyrabiam czasowo :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lip 05, 2012 14:47 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

zawsze jest mozliwosc rozwieszenia plakatow, ale ja nie tylko nie mam jak ich zrobic a tym bardziej nie mam mozliwosci wydrukowania.
Niezaleznie od tego, co bedzie z obecnym wlascicielem Zuli, mam nadzieje, ze jej sie o wiele bardziej poszczesci.
Wyslalam sporo maili do wielu znajomych z prosba o pomoc w szukaniu domkow, ale nikt nie zna nikogo, kto moglby przygarnac Zule. :roll: Wszyscy odpisali "jak cos to sie odezwe".... i na razie na tym koniec.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lip 08, 2012 9:02 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Jaka jest aktualna sytuacja?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lip 08, 2012 10:57 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Marzenia11 pisze:Jaka jest aktualna sytuacja?

Ani jednego tel w jej sprawie nie było a też ten pan sie nie odzywa a ja nie mam nic na karcie i tez nie zadzwonię aby sie zapytać :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lip 08, 2012 19:33 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

:(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lip 17, 2012 21:17 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Dzwonił pan od Zuli z zapytaniem czy ktoś nie chce Zuli , zapytałam go dlaczego zrezygnował z taniego pokoju który mu proponowaliśmy a dokładniej Phanta to nie umiał mi odpowiedzieć a tez mówił że musi psa wydać bo sie nim nie może opiekować bo wyje jak zostaje sam a o tym ani słowa nie wspominał i ponoć o tym mu mówili sąsiedzi a przecież mówił że mieszka w biurze :roll: , boje sie że on tego psa odda byle jak byle gdzie :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lip 18, 2012 0:47 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Bezdomny z sąsiadami :evil:
Mnie zawsze zastanawia, dlaczego ludzie kręcą i mieszają, zamiast uczciwie postawić sprawę :evil: Pewnie ze wstydu.
Przecież całkiem inaczej by się do sprawy podeszło, inaczej zredagowało ogłoszenia i FB, a tak cała praca na marne :twisted:

Jak czytam teraz FB gdzie wszyscy użalają się nad biednym bezdomnym staruszkiem, natomiast o psie ani słowa to mnie trzęsie normalnie :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lip 18, 2012 5:16 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Chyba większość ludzi nie mówi prawdy, całej i tylko. Ze wstydu, poczucia winy. To tylko człowiek :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 21, 2012 10:49 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Mam odświeżac ogłoszenia Zuli? Coś zmienic?

Marzenia11

Post » Sob lip 21, 2012 11:38 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Marzenia11 pisze:Mam odświeżac ogłoszenia Zuli? Coś zmienic?

W zasadzie trzeba by było przeredagować cały tekst, bo szukaliśmy domu dla ułożonego pieska u bezdomnego, a sytuacja jak widać jest całkiem inna. No i Zula ponoć wyje.

Wymyślę od nowa, ale muszę mieć trochę czasu. Ile można zaczekać z odświeżaniem?
Postaram się to zrobić jeszcze dzisiaj.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob lip 21, 2012 12:01 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Nie no spokojnie można czekac.

Marzenia11

Post » Sob lip 21, 2012 13:19 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

Ma na imię Zula.
Ma 2 latka, jest zadbaną, grzeczną, ułożoną psinką, uwielbiającą kontakt z człowiekiem.
Niestety nie może dłużej mieszkać w swoim dotychczasowym domu, grozi jej schronisko.
Poszukujemy dla niej spokojnego opiekuna, który dużo czasu spędza w domu, ponieważ Zula bardzo nie lubi zostawać sama, szczeka wtedy, wołając swojego człowieka.
Zula nadaje się do domu z ogrodem (z dostępem do domu), równie dobrze będzie się czuła w mieszkaniu.
Sunia obecnie mieszka w Tychach.
Jeśli chcesz dać Zuli kochający dom zadzwoń do Justyny 507-300-768 , Lub napisz: justazwierzaki@o2.pl
Jeśli szukasz psa na łańcuch, lub do kojca – nie dzwoń.

Tak chyba może być :roll:
Poczekajmy na akceptację Justyny :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob lip 21, 2012 13:50 Re: Pan na bruk a pies do schronu,czy tak ma być!! Pilnie do

phantasmagori pisze:Ma na imię Zula.
Ma 2 latka, jest zadbaną, grzeczną, ułożoną psinką, uwielbiającą kontakt z człowiekiem.
Niestety nie może dłużej mieszkać w swoim dotychczasowym domu, grozi jej schronisko.
Poszukujemy dla niej spokojnego opiekuna, który dużo czasu spędza w domu, ponieważ Zula bardzo nie lubi zostawać sama, szczeka wtedy, wołając swojego człowieka.
Zula nadaje się do domu z ogrodem (z dostępem do domu), równie dobrze będzie się czuła w mieszkaniu.
Sunia obecnie mieszka w Tychach.
Jeśli chcesz dać Zuli kochający dom zadzwoń do Justyny 507-300-768 , Lub napisz: justazwierzaki@o2.pl
Jeśli szukasz psa na łańcuch, lub do kojca – nie dzwoń.

Tak chyba może być :roll:
Poczekajmy na akceptację Justyny :)

Dzięki , jest super :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia]