Filip i Olek potrzebują nowego ciepłego domu- Łódź!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 15:29 Filip i Olek potrzebują nowego ciepłego domu- Łódź!

Obrazek Obrazek

Witajcie!
Z wielkim bólem, ale oddam w dobre ręce 2 kochane sierściuchy !!! Czarny (Filip) i rudy (Olek), rasowe dachowce przyzwyczajone do życia w domu, nie boją się ludzi. Koniecznie potrzebny dla nich nowy dom, ponieważ mój chłopak ma silną alergię i uniemożliwia nam to wspólne zamieszkanie (nie życzę nikomu takich wyborów..!) . Cechy szczególne : Filip sika do muszli ( YouTube-> http://youtu.be/el_WugnQ7lA ) a Olek przybija piątkę :) Są łagodne i przyjazne człowiekowi, przebywają cały czas w domu. Olek bardziej spokojny a Filip (imię zobowiązuje) czasami zachowuje się jakby miał niecały rok :) . Raz w roku poddawane są strzyżeniu, by nie gubiły tyle sierści w domu. Ktokolwiek będzie szczęśliwym posiadaczem tych dwóch kotów na pewno nie będzie żałował decyzji! Resztę szczegółów pod numerem telefonu – 792848088.
Ewa

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro cze 06, 2012 15:32 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zmieniłam zbyt duże zdjęcia na miniatury.

babaswimm

Od: Śro cze 06, 2012 14:58

Post » Śro lip 04, 2012 10:58 Re: Filip i Olek potrzebują nowego ciepłego domu- Łódź!

Ogłoszenie nadal aktualne. Pilnie potrzebny nowy dom dla kotków !!!

babaswimm

Od: Śro cze 06, 2012 14:58

Post » Śro lip 04, 2012 11:43 Re: Filip i Olek potrzebują nowego ciepłego domu- Łódź!

Tu raczej domu dla swoich kotów nie znajdziesz - większość z nas jest już zakocona po uszy, albo i powyżej nich ;) i sama szuka domów dla swoich podopiecznych (ja np. mam w tej chwili 6 na wydaniu).
Zrób jak najwięcej ogłoszeń w internecie na portalach ogłoszeniowych.
I uzbrój się w cierpliwość, teraz jest kiepski czas na adopcje, zwłaszcza dorosłych kotów.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52