OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2012 10:50 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

ASK@ pisze:Dziewczyny, czekam na jeszcze jedną odpowiedź.Od osoby co Żukowi wiele pomogła farmakologicznie .Załatwiła leki jakie nam się nie śniły. To dzięki jej pomocy min. przetoki Żukowe tak pięknie się goiły. Więc jeśli ona nie będzie mogła tego ruszyć to...ruszymy w inny sposób.

To super. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon lip 02, 2012 12:05 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Dziczka kręciła sie po łapce jak po recepcji marnego hotelu i za diabła nie chciała wejść na zapadkę.Musze sznurek chyba uwiązać do zapadki.Osiągnięciem jest to,ze już cała włazi.

A może na jakąś zabawkę da się ułapić????

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Pon lip 02, 2012 12:10 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Ojej... żeby ta tajemnicza osoba Żuczkowi znowu pomogła :ok:
Bo Żuczek jest git chłopak i niech się nie daje.
Ot co :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lip 02, 2012 12:44 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Oby się Żukowi udało!!! :ok:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lip 02, 2012 19:43 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

jasia0245 pisze:
ASK@ pisze:Dziewczyny, czekam na jeszcze jedną odpowiedź.Od osoby co Żukowi wiele pomogła farmakologicznie .Załatwiła leki jakie nam się nie śniły. To dzięki jej pomocy min. przetoki Żukowe tak pięknie się goiły. Więc jeśli ona nie będzie mogła tego ruszyć to...ruszymy w inny sposób.

To super. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto lip 03, 2012 7:09 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Niestetyy komp mi siada. Nie wiadomo co jest. Jak działą klawiatura to nie działa myszka i odwrotnie.A jak obie świecą to komp nie załącza. Cholera jasna,ogłoszenia miałam zrobić.Teraz jestem zła na swoje lenistwo. Poza tym ,jak mi dziecię oświeciło, nie zapisałm kocich folderwów na jakimś tam dysku i może wszystko przepaść.Foty, teksty... Jej też się dostało,że nie gramotną matkę nie oświeciła należycie.A najlepiej sama to zrobiła. Szlag,szlag,szlag...
Dodatkowo na kompie była nalepka z kodem do windowsa.I nalepki nie ma 8O Jakoś nikt nie pamięta by ją zeskrobywał.Ale przychodziła stonka i siedziała przy kompie więc pewnie zeskubała.Tak jakoś nam pasuje. A nikt z nas (czytaj ja) nie pomyślał by zapisać w notesie.

Nowy marmur pcha sie na pokoje.Najadł się, nabyczył i teraz nudzi sie królewicz.Smutny jest. Ale do kastracji go nie wypuszczę. Jutro jedzie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 03, 2012 9:20 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

ASK@ pisze:Niestetyy komp mi siada. Nie wiadomo co jest. Jak działą klawiatura to nie działa myszka i odwrotnie.A jak obie świecą to komp nie załącza. Cholera jasna,ogłoszenia miałam zrobić.Teraz jestem zła na swoje lenistwo. Poza tym ,jak mi dziecię oświeciło, nie zapisałm kocich folderwów na jakimś tam dysku i może wszystko przepaść.Foty, teksty... Jej też się dostało,że nie gramotną matkę nie oświeciła należycie.A najlepiej sama to zrobiła. Szlag,szlag,szlag...
Dodatkowo na kompie była nalepka z kodem do windowsa.I nalepki nie ma 8O Jakoś nikt nie pamięta by ją zeskrobywał.Ale przychodziła stonka i siedziała przy kompie więc pewnie zeskubała.Tak jakoś nam pasuje. A nikt z nas (czytaj ja) nie pomyślał by zapisać w notesie.

Nowy marmur pcha sie na pokoje.Najadł się, nabyczył i teraz nudzi sie królewicz.Smutny jest. Ale do kastracji go nie wypuszczę. Jutro jedzie.

Asiu, pomogłabym w ogłoszeniach, ale jestem (szczerze) przywalona robotą ogłoszeniową... Mam nadzieję że pod koniec miesiąca odczuję luz.

_ogonek_

Post » Wto lip 03, 2012 9:26 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Jestem i zaglądam! :ok: :ok: :ok:
Konieczne spróbuj sobie wszystko zapisać na zewnętrznym dysku - też mi siada komp stacjonarny, na którym mam wszystko - coraz częściej widzę albo cały czarny albo całkiem biały ekran....cóż wiek ma swoje prawa - komputer ma ich ponad 10 a ja najbardziej lubię na nim pracować i ma duży 17 calowy ekran :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lip 03, 2012 9:41 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

kussad pisze:Jestem i zaglądam! :ok: :ok: :ok:
Konieczne spróbuj sobie wszystko zapisać na zewnętrznym dysku - też mi siada komp stacjonarny, na którym mam wszystko - coraz częściej widzę albo cały czarny albo całkiem biały ekran....cóż wiek ma swoje prawa - komputer ma ich ponad 10 a ja najbardziej lubię na nim pracować i ma duży 17 calowy ekran :oops:

Ja zniszczyłam swojego ukochanego netbooka, upuściłam go... :( Matryca oczywiście rozpirzona, koszt nowej - 250 zł :evil: ...
W najlepszym wypadku naprawię go w 2050 , bo wiecznie nie mam na takie "pierdoły" kasy..

_ogonek_

Post » Wto lip 03, 2012 10:58 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

_ogonek_ pisze:Asiu, pomogłabym w ogłoszeniach, ale jestem (szczerze) przywalona robotą ogłoszeniową... Mam nadzieję że pod koniec miesiąca odczuję luz.

_ogonek_ wyrabiałam się do tej pory sama. Innym też starałam sie pomóc w ogłaszaniu w miarę skromnego czasu. Kilka tygodni temu, dzięki pomocy dziewczyn kilka razy CA dawała mi ogłoszenia (niestety koty z nich DS nie znalazły :cry: ). Teraz po prostu nie mam kiedy.Żuk sporo czasu zajmuje.Na prawdę sporo.Rano, gdzie często skrobałam ogłoszenia teraz nie daję rady. Wiek,zdrowie i zmęczenie tzw pesel dał także o sobie znać.
A teraz widmo zniknięcia wszelkiej mojej TfuRczości :wink: jest miażdżące.Robię sobie wyrzuty ale to nic nie zmieni. Szczególnie fot szkoda by było. Nie mogę nic zapisać bo nie działa nic. Ekran świeci stronami a wejść nie można.
Ma przyjść Danki znajomy może on coś wydulczy.
I tego kodu cholernago żal.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 03, 2012 13:19 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Chłopak dostał na imie Radar. Może nie tak adekwatnie do tego co wyprawia. Bo chłopak mruczy jak najęty.Głośno, słychać każdą zgłoskę. Silnik,Motor i takie tam to brzydko.Ale każdy radar na ziemi wychwyci jego mruczando.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 03, 2012 13:25 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

_ogonek_ pisze:
kussad pisze:Jestem i zaglądam! :ok: :ok: :ok:

Ja zniszczyłam swojego ukochanego netbooka, upuściłam go... :( Matryca oczywiście rozpirzona, koszt nowej - 250 zł :evil: ...
W najlepszym wypadku naprawię go w 2050 , bo wiecznie nie mam na takie "pierdoły" kasy..

jedyne co możesz na teraz zrobić to podłączyć monitor ewentualnie telewizor który ma możliwość podłączenia do komputera
i wszystko odzyskasz,na płytę komuś na kompa cokolwiek-nic nie straciłaś z danych tylko ekran
na pocieszenie napiszę ,że też mam matrycę do wymiany i nie mam kasy na to
może używana kiedyś będzie tania :oops:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto lip 03, 2012 18:26 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Asiu, obys odzyskala dane. I mizianki dla kotow - Radara na powitanie, Zuczka szczegolne jak zwykle i Juliski po znajomosci. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lip 03, 2012 20:59 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

My cały czas czytamy tylko mądrego nic do napisania nie mamy.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto lip 03, 2012 21:46 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

horacy 7 pisze:My cały czas czytamy tylko mądrego nic do napisania nie mamy.

Ja też czytam cały czas. :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

[poprzednia][następna]