Ten mały kształci się w kierunku ogrodniczym,może archeologicznym-może wykopie skarb?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Erin pisze:Na tych parapetowych zdjęciach Bolutek wygląda na duuużego kota
Tylko doniczka jest mała, a aloesik młodziutki
dinzoo pisze:niedaleko pada jabłko od jabłoni....jak sobie wychowała tak ma![]()
Aniada pisze:No właśnie, ja w sprawie roślinnej. Może ktoś się zainteresuje moim ogłoszeniem? Dałam na forum roślinne i do wątku z doniczkowymi.
Ponieważ mały Boluś zaczyna mocno interesować się kwiatami wymienię DORODNĄ, CHĘTNIE i REGULARNIE KWITNĄCĄ, POMARAŃCZOWĄ KLIWIĘ na kaktusa / -y.
Dlatego na kaktusy, że stawiam je wysoko na balkonie, gdzie koty nie sięgają i nie muszę zimować w domu.
Kliwia chętnie i regularnie kwitnie, wychowałam ją od malutkiej sadzonki, dlatego zależy mi, by otrzymać za nią również DOROSŁĄ roślinę. Kaktus może być:
- rebutią
- lobivią
- mediolobivią
- echinopsisem
- gymnocalycium
lub innym, chętnie kwitnącym kaktuskiem. (Ale nie mammilarią, bo tych mam kilka)
Za inne roślinki dziękuję.
Chcę znaleźć kliwii dobry dom. Mam ją od małego szkraba.
felin pisze:Aniada pisze:No właśnie, ja w sprawie roślinnej. Może ktoś się zainteresuje moim ogłoszeniem? Dałam na forum roślinne i do wątku z doniczkowymi.
Ponieważ mały Boluś zaczyna mocno interesować się kwiatami wymienię DORODNĄ, CHĘTNIE i REGULARNIE KWITNĄCĄ, POMARAŃCZOWĄ KLIWIĘ na kaktusa / -y.
Dlatego na kaktusy, że stawiam je wysoko na balkonie, gdzie koty nie sięgają i nie muszę zimować w domu.
Kliwia chętnie i regularnie kwitnie, wychowałam ją od malutkiej sadzonki, dlatego zależy mi, by otrzymać za nią również DOROSŁĄ roślinę. Kaktus może być:
- rebutią
- lobivią
- mediolobivią
- echinopsisem
- gymnocalycium
lub innym, chętnie kwitnącym kaktuskiem. (Ale nie mammilarią, bo tych mam kilka)
Za inne roślinki dziękuję.
Chcę znaleźć kliwii dobry dom. Mam ją od małego szkraba.
Nie zapomnialaś o umowie adopcyjnej, wizycie p-a, itp?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości