WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2012 21:19 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Super, że już 2 mają zarezerwowane domki. :1luvu: :1luvu:
Czy maluchy były już odrobaczy wiane, bo u nas problemy z jednym maluszkiem były prawdopodobnie od robali.
Uf ile pracy i troski trzeba ,żeby te brzdące wyprowadzić na prostą.
Masza będzie miała robiony test jutro , ale pocieszające jest to ,że dziś rano węzły chłonne zmalały, natomiast wystąpiła gorączka ( przy podawanym antybiotyku 8O .Na razie ma kontynuację antybiotyku. Jutro dam znać jaki wynik testu
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pon lip 02, 2012 21:36 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

trzymam kciuki za dwa minusy. oby to była tylko niegroźna wirusówka.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto lip 03, 2012 6:27 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Maluszki odrobaczałam, ale delikatnie na razie pyrantelem. Musze wkrótce zastosować lepszy środek, chyba Milbemax.
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Wto lip 03, 2012 13:19 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Szukajcie, a znajdziecie... :D

Gosia (od Katji), wita bardzo serdecznie. Widzę, że tu nowe pokolenie koteńków czeka na swój uśmiech losu. Trzymam kciuki za te, które chore, i za te, które zdrowe (żeby nie chorowały), a za wszystkie, żeby znalazły wspaniałe domki.

Może przydadzą się zabawki? Mamy sizalowe myszki, którymi Caryca zaczęła gardzić i leżą dwie nowe, nieruszane. Plus wspaniałe, kauczukowe piłeczki z wypustkami, które odbijają się jak zwariowane, a także nie wzbudzają zachwytu. :evil:

Mam pełnom michem i własnego padawana do wylizywania uchów. Proponują mnie tu plebejskie rozrywki, a ja przecież światowa dama jestem! Wcale już nie tęskniem - Katja.
ObrazekObrazek

sia

Od: Pon maja 07, 2012 7:44

Post » Wto lip 03, 2012 14:08 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

sia pisze:Szukajcie, a znajdziecie... :D

Gosia (od Katji), wita bardzo serdecznie. Widzę, że tu nowe pokolenie koteńków czeka na swój uśmiech losu. Trzymam kciuki za te, które chore, i za te, które zdrowe (żeby nie chorowały), a za wszystkie, żeby znalazły wspaniałe domki.

Może przydadzą się zabawki? Mamy sizalowe myszki, którymi Caryca zaczęła gardzić i leżą dwie nowe, nieruszane. Plus wspaniałe, kauczukowe piłeczki z wypustkami, które odbijają się jak zwariowane, a także nie wzbudzają zachwytu. :evil:

Mam pełnom michem i własnego padawana do wylizywania uchów. Proponują mnie tu plebejskie rozrywki, a ja przecież światowa dama jestem! Wcale już nie tęskniem - Katja.

Gosia od Katji ! ale super! witamy :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lip 03, 2012 15:46 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

sia pisze:Mam pełnom michem i własnego padawana do wylizywania uchów. Proponują mnie tu plebejskie rozrywki, a ja przecież światowa dama jestem! Wcale już nie tęskniem - Katja.

A ja nie jezdem śfiatowy tylko dresem jestem, a też mam sfojego sługe. Ziutek (Toudi) zakopuje po mje kupy w kuwecie :mrgreen: A duża mówi że jestem księciu :)
Mjetek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lip 03, 2012 15:51 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Katja, moja kochana dziewczynka, wiedziałam że warto czekać na super domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ile musiałam się nagimnastykować słownie aby "odczepiły"
się domki zakochane tylko w kolorze jej sierści :evil:

Katja, już u nas w domu miałaś zadatki na królową, pamiętam do dziś jak wzrokiem zmusiłaś mnie do tego abym się zwlókł ode spania i się z Tobą bawił , Mjeto

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lip 03, 2012 19:22 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

i jak Masza?

mawin

Post » Wto lip 03, 2012 21:20 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Figaro52 pisze:Widzę ,że Tytoń w pełni zresocjalizowany, u nas jego rodzeństwo już tak nie dziczy, ale o pełnej ufności do ludzia to trudno powiedzieć.Bawią się z sobą i resztą kotów zwłaszcza z Teosiem, Czesiem i Maszą , biegają koło nas , ale generalnie jak chce się wziąć któregoś na ręce to trzeba polować.Ładnie jedzą i już się zaokrągliły.
Masza ma bardzo powiększone węzły chłonne , dzisiaj Aga jedzie z nią do kontroli i chyba trzeba zrobić jej testy, a w czwartek Teos na operację oczka no i przy okazji kastrację.
Maluszki już dobrze , wcinają miksowanego kurczaczka i uczymy korzystania z kuwety, na razie z rożnym skutkiem.
Trzymajcie kciuki za Maszę , bo aż się boję bać..... :oops:

Tak, Tytek już całkiem jest do człowieka. Tylko chodzi i "Mama! Mama!" Nawet bardziej do Mama niż do innych kotów.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro lip 04, 2012 5:07 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

jessi74 pisze:
sia pisze:Szukajcie, a znajdziecie... :D

Gosia od Katji ! ale super! witamy :D

:1luvu: :1luvu:

Figaro52

Post » Śro lip 04, 2012 5:17 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Test oczywiście wyszedł nie jednoznaczny, wykluczono FIV, ale co do białaczki to nie ma pewności :evil: A więc nadal nic nie wiemy

Figaro52

Post » Śro lip 04, 2012 8:12 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Figaro52 pisze:Test oczywiście wyszedł nie jednoznaczny, wykluczono FIV, ale co do białaczki to nie ma pewności :evil: A więc nadal nic nie wiemy

ojej to nie fajnie :-(

mawin

Post » Śro lip 04, 2012 19:59 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Natalia , dzięki za ogłoszenia. Można dołączyć do ogłoszeń Kropkę, właśnie wróciła z adopcji. Dziecko dostało wysypki, no i lekarz kazał pozbyć się kota :evil:

Figaro52

Post » Czw lip 05, 2012 7:02 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Figaro52 pisze:Natalia , dzięki za ogłoszenia. Można dołączyć do ogłoszeń Kropkę, właśnie wróciła z adopcji. Dziecko dostało wysypki, no i lekarz kazał pozbyć się kota :evil:

niektórym lekarzom powinno się odbierać dyplom za głoszenie takich herezji :evil: :evil:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]