DWA ŚLICZNE MALUCHY SZUKAJĄ DOMU

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2012 20:15 DWA ŚLICZNE MALUCHY SZUKAJĄ DOMU

Witam,
Niedawno ktoś przerzucił nam przez płot dwa piękne bure maluchy. Według mnie maja okolo 8-9 tygodni. Biedne ofiary wakacyjnych wyjazdów miałczały nam pod domem i tylko dzięki temu je odkryliśmy. Kociaki są urocze i zdrowe. Widać, że miały kontakt z człowiekiem, ponieważ garną się do ludzi, są bardzo ufne, lubią pieszczoty i spanie na kolankach. Nie mogę ich zatrzymać ponieważ mam juz dwa dorosłe koty i psa, które nie chcą ich zaakceptować. Szukam dla nich kochającego, odpowiedzialnego domu. Gorąco liczę na to, że taki wkrótce znajdą.

Gabcio

Od: Wto maja 16, 2006 7:44

Post » Wto lip 03, 2012 9:19 Re: DWA ŚLICZNE MALUCHY SZUKAJĄ DOMU

Rób im na cito ogłoszenia w necie.
Foty + fajny tekst i ruszaj.
Wiesz,ze trudno na miau o domki.Prawie wszyscy zakoceni na maksa i marzą o liczbie tylko 2 kotów.
Ogłszenia i tylko ogłoszenia.
Powodzenia :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 03, 2012 11:31 Re: DWA ŚLICZNE MALUCHY SZUKAJĄ DOMU

Juz zaczełam kampanie na calego. Wklejam ogłoszenie gdzie tylko sie da i fotki oczywiscie tez. Trzymajcie kciuki za nie takze.

Gabcio

Post » Wto lip 03, 2012 11:37 Re: DWA ŚLICZNE MALUCHY SZUKAJĄ DOMU

Gabcio pisze:Juz zaczełam kampanie na calego. Wklejam ogłoszenie gdzie tylko sie da i fotki oczywiscie tez. Trzymajcie kciuki za nie takze.

oczywiście :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lip 11, 2012 14:59 Re: DWA ŚLICZNE MALUCHY SZUKAJĄ DOMU

Dzieki za trzymanie kciuków. Wczoraj obie dziewczynki znalazly domek. Maluchy zamieszkały razem z nową rodziną w Zgierzu jako kotki nakolankowe i kanapowe :ok: .

Gabcio