Wspomnienia...oddam kota z powodu alergii :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 01, 2012 13:45 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

Witamy :D
Nie macie tam we Wrocławiu jakiejś burzy na zbyciu 8) Jak tak to podeślijcie tu, do Lubina bo się tu rozpuszczamy :wink:

edytka312

Od: Nie kwi 15, 2012 10:33

Post » Nie lip 01, 2012 13:48 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

edytka312 pisze:Witamy :D
Nie macie tam we Wrocławiu jakiejś burzy na zbyciu 8) Jak tak to podeślijcie tu, do Lubina bo się tu rozpuszczamy :wink:

Nie, burza do Olsztyna z Poznania poleciała

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lip 01, 2012 13:51 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

No to nie zostaje mi nic innego jak iść na działkę i skorzystać z basenu :mrgreen:

edytka312

Post » Nie lip 01, 2012 14:46 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

chwilę mnie nie było a tu kolejny ogoniasty 8O
bardzo ładna promocja ci się trafiła 8)

Żwirek :ok:
bardzo do ekipy pasuje, komplecik :ryk:

edit: a burza była u nas rano okropna, ciemno jak w nocy,
a teraz taki skwar, że język po ziemi można ciągnąć, paskudnie gorąco, wilgotno, nie ma czym oddychać,
wiwat producenci wentylatorów i lodów
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Nie lip 01, 2012 14:56 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

edytka312 pisze:
dorcia44 pisze:jaki cudny kurczak :1luvu:
kocham puchatki miłością szczególną :oops:

jaki drapak robisz?

Ja też kocham puchatki i ktoś TamNaGórze o tym wie bo czy to możliwe aby w ciągu 2 m-cy stracić kota którego kochało się nad życie, dokocić się dwoma kotami prośbą groźbą histerią i czym tylko możliwe pod warunkiem, że to ostatnie zwierzęta w tym domu i znaleźć pod dużym sklepem (Tesco) malucha i to w dodatku puchatego :?: Normalnym ludziom to się nie zdaża :piwa:
A drapak ma być taki wypasiony z hamaczkiem, budką na ok 1.80m

jak zrobicie to poproszę fotkę :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lip 01, 2012 21:04 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

cytryna pisze:chwilę mnie nie było a tu kolejny ogoniasty 8O

a teraz taki skwar, że język po ziemi można ciągnąć, paskudnie gorąco, wilgotno, nie ma czym oddychać,

Ale jak wcześniej przeglądałam gazetkę to tego artykułu nie było :ryk:

edytka312

Post » Nie lip 01, 2012 21:08 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

to musiała być jakaś promocja dla super klientów, taka edycja limitowana :wink:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Nie lip 01, 2012 21:12 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

dorcia44 pisze:
edytka312 pisze:
dorcia44 pisze:jaki cudny kurczak :1luvu:
kocham puchatki miłością szczególną :oops:

jaki drapak robisz?

Ja też kocham puchatki i ktoś TamNaGórze o tym wie bo czy to możliwe aby w ciągu 2 m-cy stracić kota którego kochało się nad życie, dokocić się dwoma kotami prośbą groźbą histerią i czym tylko możliwe pod warunkiem, że to ostatnie zwierzęta w tym domu i znaleźć pod dużym sklepem (Tesco) malucha i to w dodatku puchatego :?: Normalnym ludziom to się nie zdaża :piwa:
A drapak ma być taki wypasiony z hamaczkiem, budką na ok 1.80m

jak zrobicie to poproszę fotkę :wink:

Pewnie, że się pochwalę :mrgreen: Mam tylko nadzieję,że drapak wytrzyma chociaż miesiąc :wink: chciałam zrobić też tunel ale nie wiem skąd wziąć taką dużą rurę, tzn takie duże fi.

edytka312

Post » Nie lip 01, 2012 21:14 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

edytka312 pisze:
cytryna pisze:chwilę mnie nie było a tu kolejny ogoniasty 8O

Ale jak wcześniej przeglądałam gazetkę to tego artykułu nie było :ryk:

edycja limitowana :ryk:

nasza forumowa koleżanka ma zrobiony drapak z rury po wykładzinie :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lip 01, 2012 21:16 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

cytryna pisze:to musiała być jakaś promocja dla super klientów, taka edycja limitowana :wink:

Pewnie tak, tylko jak teraz mówię ''Kochanie idę do sklepu'' to słyszę ''Tylko nie do Tesco'' :smiech3:

edytka312

Post » Nie lip 01, 2012 21:31 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

:ryk:
ja kiedyś wyszłam tylko po chleb do sklepiku tz,.na rogu ,wróciłam z malusim pchlarzem ,oporządziłam ,odpchliłam ,zawinęłam w ręcznik co by się ochydztwa nie rozlazły i znów poszłam po chlebek ...wróciłam z kolejnym pchlarzem.
Trzeci raz już nie szłam ,nie chcieli mnie puścić :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lip 01, 2012 21:38 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

TŻ rozporządził,że do tesco mogę iść tylko z nim i to jeszcze z klapkami na oczach :ryk: z chęcią zatkałby mi nos bo przy moim szczęściu jak nie zobaczę, to wywącham :ryk: ale to by było niehumanitarne :ryk: :ryk: :ryk:

edytka312

Post » Nie lip 01, 2012 21:42 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

nasza forumowa koleżanka ma zrobiony drapak z rury po wykładzinie

My też mamy słupki z rury po wykładzinie ale ja chciałam im taki tunel do leżenia przymocować tylko nie mam takiego fi.

edytka312

Post » Wto lip 03, 2012 11:38 Re: Wspomnienia...Propozycja imion dla małego znajdka:)

Witam wtorkowo :D
Drapak prawie zbudowany :D czekamy na linkę sizalową :D
Upały wykańczają wszystkich, koty okupują kuchnie i przedpokój( na płytkach chłodniej :D )
Mały Żwirek
Obrazek

edytka312

[poprzednia][następna]