Kacperek bardzo dziękuje Cioteczkom za głosy.

Moderator: Moderatorzy
EVA2406 pisze:Chyba maszynka do liczenia głosów się popsuła![]()
EVA2406 pisze:Jejku, jaka wielka komisja
Widzę,że niewiele mniej osób niż w sejmowej,albo i tyle samo -nie pamiętam .isabell36 pisze:EVA2406 pisze:Jejku, jaka wielka komisja
tak Ewuś - po prostu nie chcę sytuacji z poprzedniej edycji niech podliczy 5 osób - nawet jak będą rozbieżności w punktach to medalowe miejsca zostaną uzgodnione komisyjnie
welina pisze:Widzę,że niewiele mniej osób niż w sejmowej,albo i tyle samo -nie pamiętam .isabell36 pisze:EVA2406 pisze:Jejku, jaka wielka komisja
tak Ewuś - po prostu nie chcę sytuacji z poprzedniej edycji niech podliczy 5 osób - nawet jak będą rozbieżności w punktach to medalowe miejsca zostaną uzgodnione komisyjnie![]()
isabell36 pisze:welina pisze:Widzę,że niewiele mniej osób niż w sejmowej,albo i tyle samo -nie pamiętam .isabell36 pisze:EVA2406 pisze:Jejku, jaka wielka komisja
tak Ewuś - po prostu nie chcę sytuacji z poprzedniej edycji niech podliczy 5 osób - nawet jak będą rozbieżności w punktach to medalowe miejsca zostaną uzgodnione komisyjnie![]()
tak tak bo my będziemy startowały w najbliższych wyborach do sejmu - liczę na poparcie
isabell36 pisze:welina pisze:Widzę,że niewiele mniej osób niż w sejmowej,albo i tyle samo -nie pamiętam .isabell36 pisze:EVA2406 pisze:Jejku, jaka wielka komisja
tak tak bo my będziemy startowały w najbliższych wyborach do sejmu - liczę na poparcie
EVA2406 pisze:Chyba maszynka do liczenia głosów się popsuła![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kocidzwoneczek i 20 gości