Dlaczego Kotek zrobił się mniej sprawny

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 02, 2012 14:22 Dlaczego Kotek zrobił się mniej sprawny

Oczywiście pójdziemy do lekarza, ale jesteśmy w nowym miejscu i zanim znajdziemy dotrzemy to chciałam zapytać o coś, co dzisiaj zauważyłam. Kotek (10 lat) jest mniej skoczny, wchodzi ostrożnie tam, gdzie kiedyś wskakiwał, a przy głaskaniu wydaje mi się, że ma jakieś wzniesienie/garbek w tylnej częsci blisko ogonka (miednica). Nie sądzę, aby miał jakis uraz, bo wychodzi tylko do ogrodu, raczej widzielibyśmy. Co to może być?

Aga_i_Maja

Od: Pon lip 02, 2012 14:11

Post » Pon lip 02, 2012 15:03 Re: Dlaczego Kotek zrobił się mniej sprawny

Zajrzyj na forum :"weci polecani" i tam znajdż dobrego
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon lip 02, 2012 15:12 Re: Dlaczego Kotek zrobił się mniej sprawny

Nie chodziło mi o pomoc w znalezieniu weterynarza (nie mieszkam w Polsce) tylko o podpowiedź co to może być zanim tam dotrzemy.

Aga_i_Maja

Od: Pon lip 02, 2012 14:11

Post » Pon lip 02, 2012 15:55 Re: Dlaczego Kotek zrobił się mniej sprawny

NIKT nie zdiagnozuje przez internet, co to może być ten "garbek w tylnej części" :roll:
Na wszelki wypadek nie wypuszczaj go do ogrodu, zanim go nie zobaczy lekarz... Jeśli kotek jest mniej sprawny, mniej zwinny, obolały itd., wyprawa nawet tylko do ogrodu może się dla niego niewesoło skończyć...

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Pon lip 02, 2012 16:13 Re: Dlaczego Kotek zrobił się mniej sprawny

Jesteś pewna ze w ogrodzie nic mu się nie stało? Ze nie spotkał innego kota-dzikiego?Lisa itd.?Nie zjadł niczego co mogłobybyć dla niego trujące?(liście jakiś roślin?)A może użądliła go osa/pszczoła?-w każdym z tych przypadków trzeba jak najszybciej dotrzeć do weterynarza.Rozgarnęłaś futerko-nie ma tam kleszcza?

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30