Moderator: Estraven
m żeby nie bolalo i szybko się zroslopuszatek pisze:poprzednio miałam 5 tygodniteraz będzie tydzień dłużej................
ruda32 pisze:to co ja wyczytałam to calcium podaje się w okresie rekonwalescencji złamania kości
Calcium Osteo D3 Plus albo Osteovit 1000 i działają na gęstość kości

puszatek pisze:dorcia44 pisze:sprawdzałaś czy to nie początki osteoporozy ?
nie sprawdzałam...a chyba powinnam
Megana pisze:puszatek pisze:dorcia44 pisze:sprawdzałaś czy to nie początki osteoporozy ?
Basia, to kurde wcale nie jest śmieszne. Ja osteoporozę mam i wiem co mówię. Jak będziesz łamać rękę podnosząc patelnię z jajecznicą to już będzie trochę za późno, wiesz. Jazda się zapisać - poradnia jest na Białobrzeskiej 40A teraz.
Zapisy telefoniczne 22 825 51 86
22 822 97 55
Dzwoń zaraz, terminy są i tak dopiero na listopad!!
Basia, nie lekceważ sobie, no!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ruda32 pisze:Megana pisze:puszatek pisze:dorcia44 pisze:sprawdzałaś czy to nie początki osteoporozy ?
Basia, to kurde wcale nie jest śmieszne. Ja osteoporozę mam i wiem co mówię. Jak będziesz łamać rękę podnosząc patelnię z jajecznicą to już będzie trochę za późno, wiesz. Jazda się zapisać - poradnia jest na Białobrzeskiej 40A teraz.
22 822 97 55
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja Basię. Chyba sama zapiszę z Białobrzeskiej 28 jeden krok
a potem za rączkę zaprowadź .Zdrowie mamy jedno i masę kotów , co one bez nas zrobia.....
lidka02 pisze:ruda32 pisze:Megana pisze:puszatek pisze:dorcia44 pisze:sprawdzałaś czy to nie początki osteoporozy ?
22 822 97 55
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja Basię. Chyba sama zapiszę z Białobrzeskiej 28 jeden krok
Ruda tak trzymaja potem za rączkę zaprowadź .Zdrowie mamy jedno i masę kotów , co one bez nas zrobia.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Meteorolog1 i 19 gości