kalair pisze:Mikusiu, zażądaj większego pudełka!
To już jak nowy tv kupimy. Wcześniej nie. Chyba że wymienię TZ na takiego z większymi niż obecny stopami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Mikusiu, zażądaj większego pudełka!
tosiula pisze:kalair pisze:Mikusiu, zażądaj większego pudełka!
To już jak nowy tv kupimy. Wcześniej nie. Chyba że wymienię TZ na takiego z większymi niż obecny stopami![]()
![]()
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Mikusiu, zażądaj większego pudełka!
To już jak nowy tv kupimy. Wcześniej nie. Chyba że wymienię TZ na takiego z większymi niż obecny stopami![]()
![]()
boszzz..yeti chcesz w domu??![]()
Hannah12 pisze:Nowe TV nie ma dużych pudełek, płaskie są, chcesz kota w kompleksy wpędzić, że za gruby![]()
ale sobie zdjęć pooglądałem, śliczne koteczki, przystojne kocury![]()
tosiula pisze:Ale ja nie mogę mieć chudego tv, bo gdzie kotki będą spać?
Danusia pisze:tosiula pisze:Ale ja nie mogę mieć chudego tv, bo gdzie kotki będą spać?
koteczki sprytne sąU mnie na płaskim juz i Bazyl i Bajcia spacerowali
![]()
dzieńdoberek
tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:Ale ja nie mogę mieć chudego tv, bo gdzie kotki będą spać?
![]()
dzieńdoberek
Ale spanie Danusiu, święte prawo kota do spania!
witaj, jak się dziś miewasz?
Danusia pisze:tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:Ale ja nie mogę mieć chudego tv, bo gdzie kotki będą spać?
![]()
dzieńdoberek
Ale spanie Danusiu, święte prawo kota do spania!
witaj, jak się dziś miewasz?
dzis w koncu musialam z domu wyjśc. Juz byłam gotowa, tylko buty zalozyć, no i doopa.Musialam takie stare sandaly wydobyć ,bo mi sie noga z opatrunkiem w tych co chodzę nie mieściła
Poszlam tylko na pocztę i po drodze do sklepu. Więcej się nie dało. Ale ogólnie juz lepiej
tosiula pisze:biedna ty, a jakieś klapki z wełny owczej? albo materiałowe też nie?
Danusia pisze:tosiula pisze:biedna ty, a jakieś klapki z wełny owczej? albo materiałowe też nie?
Nie lubię klapek ,żadnych.Tylko sandałki zapinane na płaskim obcasie
![]()
ale nie martw sięprzeżyję
tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:biedna ty, a jakieś klapki z wełny owczej? albo materiałowe też nie?
![]()
co niektórych licho nie weźmie![]()
![]()
Danusia pisze:tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:biedna ty, a jakieś klapki z wełny owczej? albo materiałowe też nie?
![]()
co niektórych licho nie weźmie![]()
![]()
zlego diabli nie biorą![]()
tosiula pisze:ty to powiedziałaś![]()
ale ciepło, nawet ludzie znikają z ulic, chyba przejdę na południowy system pracy
Danusia pisze:tosiula pisze:ty to powiedziałaś![]()
ale ciepło, nawet ludzie znikają z ulic, chyba przejdę na południowy system pracy
bo ja zła kobieta jestem![]()
No nie ma się co dziwić ludziom, lekarze tez zalecają pozostanie w domu w czasie takich upałow. Ale mam nadzieję ,że szybko ta pogoda sie zmieni, przynajmniej o kilka stopni w dół
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 8 gości