Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Gibutkowa dopisz do wypożyczalni kuwetę. Byłam u siostry i mi się przypomniał,o że jej kiedyś przecież dawałam dla maluchów jak miała więc ją z powrotem zabrałam bo ona ma krytą i tej już nie używała
ulvhedinn pisze:Pytanie nr 1- u kogo jest mój transporter...? "Śmierdzioszek plusowy" w nim jechał. Jest mi okropnie potrzebny, bo miękki transporter zżarł mi pies, a reszty nie mogę odzyskać i w efekcie jestem bez transportera![]()
Pytanie nr 2- czy ktoś byłby chętny ogłosić moje tymczasy (Niobe, Krakuska, Sabina i maluchy) , plissssss.... nareszcie kompa trochę odgruzowałam i mogę zgrać fotki.
Gibutkowa pisze:A Bunia nie miała gdzieś iść na DT/DS?
ciekawa.swiata pisze:EDIT:
Co więcej wiadomo o tej dziewuszce?molly88 pisze:TA KOTKA NIE POSZŁA DO DOMU!! Źle sie zrozumielismy na forum - poszła tricolorka "persica" i male bialo - czarne. A ta nadal siedzi w schronie wiec prosze o usuniecie jej, z kotow ktore poszly do domu. Dzis bylam w schronisku i pisalam z telefonu na forum, ale moje posty zostały bez odpowiedzi.unawena pisze:W poniedziałek w schronie:
351/12
6 lat szylkretowa kotka o płaskatym pyszczku i smutnym spojrzeniu!
389/12 390/12 391/12 392/12
JaEwka pisze:no myślę że jakby ją intensywnie rozreklamować to by dosyć szybko znalazła dom. Albo ewentulanie rude koty one też szybko dom znajdują zazwyczaj. Tylko nikt niestetety nieobieca, że znajdzie się do połowy spierpnia
ulvhedinn pisze:Dobra, ja się tak przypominam z tym transporterem, bo niestety juz chyba z 10 rozjechało mi sie po Polsce i żadnego nie odzyskałam - a w tej chwili nie stac mnie na zakup kolejnego.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 684 gości