AnnAArczyK pisze:dorcia44 pisze:poproszę jedną złotą rybkę ,tylko nie oszukaną
Dla Ciebie wybiorę najprawdziwszą z najprawdziwszych...tylko nie wiem czy wysłać samolotem czy Wisłą pod prąd
samolotem proszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:dorcia44 pisze:poproszę jedną złotą rybkę ,tylko nie oszukaną
Dla Ciebie wybiorę najprawdziwszą z najprawdziwszych...tylko nie wiem czy wysłać samolotem czy Wisłą pod prąd
Miraclle pisze:Słodkościfajnie że macie ogród, maluchy mogą polatać. My w bloku mieszkamy
rudy kociak pisze:Dla mnie te fotki nie są wcale nudne,zwierzaki wyluzowane,widać że szczęśliwe
AnnAArczyK pisze:rudy kociak pisze:Dla mnie te fotki nie są wcale nudne,zwierzaki wyluzowane,widać że szczęśliwe
taaaa... jak się rozkręca zabawa, zanim zaskoczę, gdzie mam aparat, jest już musztarda po obiedzie, czyli załapuje się na końcówki wybryków![]()
czy szczęśliwe? nie wiem, może cwane bestie tylko udają![]()
rastanja pisze:A Muszka jak zwykle z Kropkąto się nazywa przyjaźń! A może raczej gang: muszo-kropkowy
dorcia44 pisze:AnnAArczyK pisze:rudy kociak pisze:Dla mnie te fotki nie są wcale nudne,zwierzaki wyluzowane,widać że szczęśliwe
taaaa... jak się rozkręca zabawa, zanim zaskoczę, gdzie mam aparat, jest już musztarda po obiedzie, czyli załapuje się na końcówki wybryków![]()
czy szczęśliwe? nie wiem, może cwane bestie tylko udają![]()
to niech tak dalej udają![]()
![]()
niedługo będą nowe pieski![]()
przecież cię nie namawiam,tak tylko piszę
![]()
tyle ogrodu się marnuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 24 gości