Tak się pocieszam, że to z upału.
Zaraz im zresztą będę mierzyć temperaturę, tylko termometr się odkazi

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MariaD pisze:Calici?
dorcia44 pisze:Triszka a teraz Amfa ma taki problem ,paro miesięczne kocie a zęby w strasznym stanie ,kamień itp.dokładnie tak jak u twoich.
Miała czyszczone ,pobrany był wycinek z dziąseł .
Lidka pisze:Kotom można aftin dawać tak jak u ludzi?
Albo jakieś inne dla ludzi te dziąsłowe?
_ogonek_ pisze:OKI, te imiona które napisałaśOKI pisze:Wit, Witalis, Wiwiana Bury może mieć inaczej, albo pomyślę cuś. Edit: bury - Miron
To serio?![]()
A może Wital, Wit i Wiwiana? Miron jest git.
Szkoda malutkiej... Postaram się żeby do końca tego tyg. wysłać już kaskę do ciebie, bo na pewno się przyda, choćby na leczenie maluchów.
Jestem z Tobą duchowo
OKI pisze:Lidka pisze:Kotom można aftin dawać tak jak u ludzi?
Albo jakieś inne dla ludzi te dziąsłowe?
Można jakieś tam, ale obawiam się, że bez antybiotyku się nie obejdzie - jest silny stan zapalny. Na pewno musi zobaczyć to wet.
Ale może ktoś się spotkał z takim cholerstwem u kociąt - one są z dwóch różnych miotów, do diabła! To cholerstwo zakaźne jest? Czy kwestia karmienia? (w jednym okienku siedziały)_ogonek_ pisze:OKI, te imiona które napisałaśOKI pisze:Wit, Witalis, Wiwiana Bury może mieć inaczej, albo pomyślę cuś. Edit: bury - Miron
To serio?![]()
A może Wital, Wit i Wiwiana? Miron jest git.
Szkoda malutkiej... Postaram się żeby do końca tego tyg. wysłać już kaskę do ciebie, bo na pewno się przyda, choćby na leczenie maluchów.
Jestem z Tobą duchowo
Na serio-serio, Witalis źle? Był lis Witalis, to może być i kot WitalisTo będzie ten w gaciach, on taki cwaniakowaty jest bardziej - jak się zbliżam do klatki to mruczy na rączki, ale jak tylko się znajdzie poza, to wszystko prócz pieszczot go interesuje
Oj, przyda się kaska, przydaMiałam nadzieję, że na wyróżnienie ogłoszeń dla dziewuch będzie, a tu taki klops
![]()
Już 140,0 poszło, a to początek dopiero
I chyba muszę jutro odłożyć wyprowadzkę Faxe'a do DS, bo się nie wyrobię do wetaPomyślę jeszcze...
OKI pisze:Ja mam fanty, tylko nie mam kiedy wystawić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 202 gości