Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 01, 2012 18:20 Re: Pakt Czarownic XXXII

Mnie zdechl komp definitywnie. Fuche uskuteczniam u kolezanki ktora mieszka osiedle obok. Masakra jakas ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni, a jak troche mniej czasu spedze z kotami i TZem zamiast bujac sie po internetowej przestrzeni socialmediowej to wyjdzie nam to ino na zdrowie ;)

U nas totalny ukrop, masakra jakas. Ida wielkie szare chmury moze bydzie jakas burza.....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lip 01, 2012 18:44 Re: Pakt Czarownic XXXII

W Poznaniu była burza 4:15 rano :roll: lało tak że,sąsiedniego bloku nie było widac 8O
W związku z ową burzą musiałam wstać i pranie zabrac z balkonu,teraz niewyspana jestem a na nockę idę :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lip 01, 2012 20:42 Re: Pakt Czarownic XXXII

Mulesiu, ale zglosisz pania Marie w tym m- cu?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lip 01, 2012 21:04 Re: Pakt Czarownic XXXII

villemo5 pisze:Mulesiu, ale zglosisz pania Marie w tym m- cu?

Na pewno zgłoszę. :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon lip 02, 2012 10:20 Re: Pakt Czarownic XXXII

Sabat za niecałe 3 tygodnie. Wiem jedno - czekają mnie wszystkie pracowite soboty do końca wakacji :/

No ale nic to... Proszę tylko Siostry zamierzające uczestniczyć w Sabacie o wzięcie poprawki na drobny szczegół, iż w sabatową sobotę pracuję do 13-tej.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lip 02, 2012 18:50 Re: Pakt Czarownic XXXII

villemo5 pisze:Sabat za niecałe 3 tygodnie. Wiem jedno - czekają mnie wszystkie pracowite soboty do końca wakacji :/

No ale nic to... Proszę tylko Siostry zamierzające uczestniczyć w Sabacie o wzięcie poprawki na drobny szczegół, iż w sabatową sobotę pracuję do 13-tej.

Wiesz...zawsze możemy przyjechać wcześniej, posprzątać ci, umyć okna,upiec ciasto i wstawić coś na obiad... :twisted:. Wrócisz z pracy na gotowe :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon lip 02, 2012 19:20 Re: Pakt Czarownic XXXII

ok zapraszam!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lip 03, 2012 8:35 Re: Pakt Czarownic XXXII

Już wiem czemu wieżowiec, w którym mieszkam, ma osiatkowane balkony....gołębie! Wstrętne, latające szczury, kokoszące się po wszystkich dostępnych miejscach :evil: Wszyscy z utęsknieniem wyczekujemy osiatkowania i naszego balkonu, ale od dziś moje utęsknienie będzie jeszcze większe :evil: Boję się ich i brzydzę, nie wiem co bardziej, mniej więcej tak, jak pająków :oops:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lip 03, 2012 8:35 Re: Pakt Czarownic XXXII

Gołąbków się boisz??
Ania :lol:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lip 03, 2012 8:41 Re: Pakt Czarownic XXXII

villemo5 pisze:Gołąbków się boisz??
Ania :lol:

Yyy...tak :oops: Odkąd jako kilkulatka obejrzałam "Ptaki" Hitchcocka - jak startują na jakimś placu i lecą mi nad głową, to robi mi się zbyt dziwnie, bo wyobraźnia podsuwa mi usłużnie obrazy, jak zahaczają pazurami o twarz :oops:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Wto lip 03, 2012 9:11 Re: Pakt Czarownic XXXII

Ja się nimi brzydzę okrutnie - rozumiem Cię :x
Swoją droga jeden taki startujący na skwerze dośc nisko trzasnął Andy'ego w czółko dość konkretnie. Te dzikie, nie hodowlane, roznoszą różne paszkudztwa :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lip 03, 2012 12:11 Re: Pakt Czarownic XXXII

AniHili pisze:Już wiem czemu wieżowiec, w którym mieszkam, ma osiatkowane balkony....gołębie! Wstrętne, latające szczury, kokoszące się po wszystkich dostępnych miejscach :evil: Wszyscy z utęsknieniem wyczekujemy osiatkowania i naszego balkonu, ale od dziś moje utęsknienie będzie jeszcze większe :evil: Boję się ich i brzydzę, nie wiem co bardziej, mniej więcej tak, jak pająków :oops:

jeden wniosek dla każdego kto ma kota w domu, a nie może uzyskać zgody na osiatkowanie balkonu...zmienić mieszkanie na takie gdzie są gołębie... 8)
koty mają atrakcje a ludzie zgodę na osiatkowanie :mrgreen:

Dziś przypadkiem prowadziłam bardzo """interesującą """ rozmowę z panią, która chce wymienić kota na spokojniejszy model....na serio .nie użyła wprost takiego określenia ,ale sens był taki...ręce opadają.
Z obawy,że pani może trafić na Miau w poszukiwaniu chętnego domku,dla jej kota ...nie zacytuję całości rozmowy...ale :evil: jak porównała temperament kota do kilku spokojnych zwierząt, które wcześniej miała w domu w tym do żółwia to się załamałam... Dziewczyny czy ja jestem nienormalna,czy tego się poprostu nie da porównać 8O
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto lip 03, 2012 12:24 Re: Pakt Czarownic XXXII

Gołębi nie lubią 8O :evil:
Ale jesteście........
U znajomej dwa lata temu gołębica uwiła sobie gniazdko w skrzynce na kwiatki i miała malutkie gołąbeczki.
Dokarmiała ją i pielęgnowała (znajoma znaczy, gołębie) a Wy tu takie herezje, wstydźta się . Widziały kiedy malutkie gołębie pisklątka ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lip 03, 2012 12:35 Re: Pakt Czarownic XXXII

ja do gołebi nic nie mam,ale do gołębiarzy tak..bo mi jeden "kota zepsuł" i się biedna nacierpiała wiele ...
ale natura się sama zemściła,tyle że na gołębiach a nie dziadu...pewnej nocy lis zakradł się do gołębnika i wydusił ponad 20 sztuk ptactwa...Wszystko to działo się u mnie w firmie, gdzie dziad nielegalnie hoduje gołębie w czymś co jest podobno gołębnikiem...
Zgadnijcie kogo obstawiał gołębiarz?....oczywiście koty...
Mój kierownik widząc moją minę bojową ,która nie wróżyła nic dobrego , gdyż wiedział że go "zagderam na śmierć" :mrgreen: :lol: czem prędzej polecił odtworzyć obraz z monitoringu ,przywołać gołębiarza i wskazać mu prawdziwego sprawcę zbrodni....
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto lip 03, 2012 12:37 Re: Pakt Czarownic XXXII

jasdor pisze:Gołębi nie lubią 8O :evil:
Ale jesteście........
U znajomej dwa lata temu gołębica uwiła sobie gniazdko w skrzynce na kwiatki i miała malutkie gołąbeczki.
Dokarmiała ją i pielęgnowała (znajoma znaczy, gołębie) a Wy tu takie herezje, wstydźta się . Widziały kiedy malutkie gołębie pisklątka ?

A widziały, takie łyse, jak jakieś dinozaury prawie :twisted: I widziały też balkon po pomieszkiwaniu na nim gołębi... Fuj!
Gołębiarze w stosunku do kotów mają zasadniczo nierówno pod deklem, to prawda. I często robią im krzywdę :evil:
Ostatnio edytowano Wto lip 03, 2012 12:39 przez AniHili, łącznie edytowano 1 raz
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

[poprzednia][następna]