Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:The Szops pisze:Czy dzisiaj wieczorem ktoś wybiera się na dyżur?
Jak by nikt się nie wybierał dajcie znać to podskoczymy
wiesiak pisze:Czy udało się ppomóc temu kotu z ogonem w smole ?
Kasiekkasiek pisze:Środa wieczór i czwartek rano
The Szops pisze:To ja mogę przyjśc poniedziałek, wtorek rano, a Kasia moze miec czwartek
terenia1 pisze:Jak wszyscy wiecie wczoraj do Kociej Chatki przywiozłąm dwa grzybki ze schroniska. Staż schroniskowy długi bo trafiły do schroniska 07.05.12r. czyli były tam prawie 2 miesiące![]()
Wszelkie zabiegi higieniczne proszę robić przy kociakach w rękawicach - bo kociaki mają grzyba.
Generalnie są dość koszmarne z wygląduale by właziły na człowieka i apetyty maja jak smoki.
Pod żadnym pozorem nie wypuszczać z boksu.
ZALECENIA PANI DOKTOR:
1 x dziennie 1/8 tabletki Ketalonazolu - nie wiem czy dobrze napisałam, nie wiem czy mamy w kociarni, trezba zorientować się w aptekach i jeśli się da ściągbąć ten lek (przez 3 tygodnie potem kontrola)
Immunodol albo do pyszczka albo do jedzenia
Efa oile - lub inny praparat z kwasami jakimiś tam nienasyconymi.
Generalnie po drodze ze schroniska do kociarni zesrały się w kontenerku i całe się uwalałymają brzuchy jak banie, nogi jak patyczki, a jeden ma zdeformowaną łapkę, ale to chyba jakaś wada wrodzona i Pani Doktor powiedziała że nie da się nic z tym zrobić.
Trzeba z nimi podjechać do weta i przede wszystkim chyba odrobaczyć, a potem zobaczymy.
terenia1 pisze:ZALECENIA PANI DOKTOR:
1 x dziennie 1/8 tabletki Ketokonazolu - nie wiem czy dobrze napisałam, nie wiem czy mamy w kociarni, trezba zorientować się w aptekach i jeśli się da ściągbąć ten lek (przez 3 tygodnie potem kontrola)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, teesa i 322 gości