Moderator: Estraven
ruda32 pisze:ale śliczne czarne diablątko

meg11 pisze:ruda32 pisze:ale śliczne czarne diablątko
Chcesz![]()

puszatek pisze:witaj Karolinkowitaj meg11
cześć dziewczyny
![]()
![]()
za kotka bardzo dziękuję, niestety nie skorzystamrok temu przyjęłam malutką Figusię mniej więcej w tym samym wieku...sama czarna słodycz
![]()
nadal jest czarną słodyczą
tylko troszeczkę podrosła
meg11 pisze:puszatek pisze:witaj Karolinkowitaj meg11
cześć dziewczyny
![]()
![]()
za kotka bardzo dziękuję, niestety nie skorzystamrok temu przyjęłam malutką Figusię mniej więcej w tym samym wieku...sama czarna słodycz
MalgWroclaw pisze:meg11 pisze:Małego, czarnego, 4 chyba tygodniowegoWyszłam dziś do miasta załatwic zaświadczenie od lekarza a wróciłam z kociakiem
O rany, nie uśmiecham się nawet.I co dalej, spało, nie miauczało w nocy, będziesz mu szukać domu, mam nadzieję .
Czarna słodycz![]()
Nie darł pyszczka w nocy, nad rankiem nalał mamie na łóżkotak, będę mu szukac domku.
po Belfasta możesz przyjechać, Aniu...natentechmiast
lidka02 pisze:A jak kotek Warkotek
meg11 pisze:.....puszatek pisze:witaj Karolinkowitaj meg11
cześć dziewczyny
![]()
![]()
![]()
Czarna słodycz![]()
Nie darł pyszczka w nocy, nad rankiem nalał mamie na łóżkotak, będę mu szukac domku.

Iwonami pisze:Wasze koty jedzą jakby nadciągała zima stulecia, a moje jedzą marnie w ten upał.
Zjadają oczywiście wszystko co im daję, ale w ratach. Podjadają raczej niż jedzą.
z Dużą i kocią rodzinką

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 14 gości