marivel pisze:a jaki rodzaj RC Urinary jedzą kotecki - jest ROYAL CANIN Urinary S/O LP34 i RC S/O HIGH DILUTION UHD
nie wiem czym sie różnią?
a Marcelek co je ?
mój kocurro nie chciał RC renala , natomiast smakowała mu PURINA NF Renal
a pytałaś wetów np. czy możesz dawac mięsko ( dla Marcelka ) z Alusalem ( dobry przy nerkach, lepszy podobno niż Ipakityna)
bo mokre weterynaryjne jest upiornie drogie, suche da się wytrzymac, ale mokre jest rujnujące.
ps. dziś byłam u nas w Leclercu - jest promocja 4-paków gourmetów po 6,69 zł, chyba do 02.07 .
nie wiem czy jest u Ciebie leclerc i czy promocje są takie same, ale może akurat.
edit : literówki
HD jest bardziej zbilansowany , czyli lepiej działa i taki jedzą Rudolf, Eustachy, Szłapek, Maja i Miki i bardzo dobrze na nie działa
Nie wiem co to jest alusal

, a Marcelek ma tylko jeden ząb i suchego nie da rady a je mięsko drobno pokrojone i shebe i gourmeta .
Dobra ta promocja, nie wiem czy u nas też tak bedzie a ostatnio udało mi sie kupić zooplusie po 1.70 za puszeczke.
Marcelek po kroplówce ładnie zjadł mięsko , qupala dziś nie było, bardzo sie bronił przed zastrzykiem i przed olejem
Przed 23 cią wyszłam z psami wszystkimi trzema i szlag mnie trafił jak jakiś sr....el odpalił petarde a Laryska i Pedro wpadły mi w taka panikę że szok , Lara to nawet siku nie zrobiła tyko biegała tam i powrotem i plątała smycze , bo Pedo sie szybko uspokoił ale Laryska cry:
Matyldzia znów je mniej i troszkę charczy , pogoda to ma pewnie duże znaczenie ...
A reszta stada jako tako