To jest najpiękniejsza ciąża spożywcza na całym forum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:KluseczekCepelin, bym rzekłą.
lidka02 pisze:I jak tam nasz pączuśdawno mnie nie było co słychać nowego oprócz upału
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:I jak tam nasz pączuśdawno mnie nie było co słychać nowego oprócz upału
A pączuś mnie wczoraj przestraszył i to bardzo bo wczoraj przyszła do mnie wolontariuszka i poszła z psami , oczywiście w ratach tak jak ja chodzę i juz zdarzyła wrócić a tu Eustaszka nie ma i nie ma i strach czy nie uciekł przez drzwi a że lubi sobie czasami wyjść na klatkę to wiesz była potencjalnie okazja ... I intensywne poszukiwania i go nadal nie ma i zgadnij gdzie był
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:I jak tam nasz pączuśdawno mnie nie było co słychać nowego oprócz upału
A pączuś mnie wczoraj przestraszył i to bardzo bo wczoraj przyszła do mnie wolontariuszka i poszła z psami , oczywiście w ratach tak jak ja chodzę i juz zdarzyła wrócić a tu Eustaszka nie ma i nie ma i strach czy nie uciekł przez drzwi a że lubi sobie czasami wyjść na klatkę to wiesz była potencjalnie okazja ... I intensywne poszukiwania i go nadal nie ma i zgadnij gdzie był
Gdzie był w sklepie na![]()
![]()
![]()
No gdzie ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 86 gości