viewtopic.php?f=1&t=141579
Ta kobieta dokarmia stado grubo ponad 100 kotów. Najwiecej czasu poświęca na dojście do poszczególnych kocich stołówek. Na jedzenie potrzeba około 4000,- miesięcznie. Fanty na dzisiejszy bazarek wysłała wiora, która wspomaga Izę od dawna. Ja też troszkę dołożyłam.
Przepraszam za jakość niektórych zdjęć ale aparat zaczyna odmawiać posłuszeństwa

Zapomniałam równiez dopisać, że koszty przesyłki sa takie same jak pod adresem http://www.pocztapolska.cennik.pl + koperta bąbelkowa
No to zaczynamy:

Uploaded with ImageShack.us
Spodnie damskie 100% poliester w kolorze ciemnej czekolady. Odprasowane kanty. na dole mankiet. Fima atmosphere ( Madrrid). Mozna prać w 40o Rozmiar 8 eur. 36. Do spodni przynalezy pasek szerokości 2 cm z wzorem imitujacym wężową skórkę. Dwie kieszenie wpuszczane w szwy boczne i jedna z tyłu spodni. Spodnie nowe nie używane.
Kup teraz 15,-

Sweterek w kolorze zielono niebieskim. Dekold w serek zapinany z przodu na 8 guziczków rękaw długi z mankietem. Rozmiar S 26. Wg mnie normalna L. firmy Bershka Nowy nie używany
kup teraz 40,-

Kruciutki sweterek dł pod biust z włóczki z rękawem kimonowym z mankietem sięgającym do łokcia w kolorze troszke stonowanej młodej trawy. Zapinany na 3 guziczki. Fima Kamena. Nie nosi śladów użytkowania. Rozmias S
Kup teraz 25,-

Ksiazka opublikowana w jezyku angielskim
Mary Higgins Clark - The haunting new thriller from the Queen of Suspense -
DADDY'S LITTLE GIRL
kup teraz 10,-

Tess Gerritsen - Her stunning first thriller - GIRL MISSING
She's too scared to live but too afraid to die...
kup teraz 8,-

Donato Carrisi - THE WHISPERER
The most eagerly thriller in the world? It is written by an unknown Italian' Il Giornale
kup teraz 10,-

Książka opublikowana w języku angielskim
John Connolly - THE UNQUIET
The number one bestseller. Charlie Parker is back
kup teraz 8,-

Lynda Page - A CUT ABOVE
If you want an enthralling saga, real Lynda Page" Martina Cole
Kup teraz 8,-

Jeff Abbott - A KISS GONE BAD
Author of the international bestseller PANIC
kup teraz 8,-

Uploaded with ImageShack.us[/URL
Tusz do rzęs firmy CLINIQUE w kolrze czarnym - orginał nieużywany
kup teraz 25,-

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/825/28062012468.jpg/]

Scrub do ciała Wai Wang ( organic white lotus &Yi Yi Flen). Szkoda ze nie możecie poczuc zapachu przez zamknieta zakretkę - obłędny 70 ml
kup teraz 40,-

Cos dla miłosników kotów. Zegarek z tarcza w kształcie serca z motywe na cyferblacie ( a jkże) kociej panni i napisem kitty. Pasek czarny z powtórzonym napisem Kitty i oczywiscie kocimi panienkami. Słodki

Kup teraz 45,-