20 zł mavi
21 zł turkusowa
6 zł edii
jak mogę przekazać? poproszę informację na pw
bazarek trwa! SUKIENKA, SPODNIE, KOSMETYKI DLA ZDZISIA
Moderator: Estraven
mjs pisze:Edit_f, bardzo proszę o potwierdzenie tutaj, na forum, że przekazałam 92,67zł za bazarki Zdzisiowe. W przeciwnym wypadku wyjdę na defraudanta, czy defraudatora....
bazarków
mjs pisze:Edit_f, bardzo proszę o potwierdzenie tutaj, na forum, że przekazałam 92,67zł za bazarki Zdzisiowe. W przeciwnym wypadku wyjdę na defraudanta, czy defraudatora....
paw pisze:a ja na razie zebrałam z bazarku dla Zdzisia 47 w zaokrągleniu 50 zł![]()
20 zł mavi![]()
21 zł turkusowa![]()
6 zł edii![]()
jak mogę przekazać? poproszę informację na pw
bazarek trwa! SUKIENKA, SPODNIE, KOSMETYKI DLA ZDZISIA
Kinga Warmijska pisze:Zapraszam na bazarek dla Zdzisia : viewtopic.php?f=20&t=143616
Cammi pisze:mjs pisze:Edit_f, bardzo proszę o potwierdzenie tutaj, na forum, że przekazałam 92,67zł za bazarki Zdzisiowe. W przeciwnym wypadku wyjdę na defraudanta, czy defraudatora....
tak te 67groszy jest szczególnie istotnie
Edit_f sama się "defrauduje" i to w bardzo miły sposób - wyleguje znaczy się
Ze Zdzisiowych wieści to powiem, że Zdzisio głaskany mruczy i to bardzo głośno.
Chociaż najpierw się skuli na widok ręki to potem włącza motorek. A i potrafi do głaskajcej go ręki się prężyć.
Ale też potrafi do krwi przywalić. Chyba dlatego, że go próbowałam wyciągnąć z jego kryjówki.
Ogólnie próbuje się schować, wcisnąć gdzieś - ale jak nie ma możliwości to.. wlazł do śFirkowej budki i w niej, na widoku leży.
Daje sobie oczko zakroplić, lekarstwo zjada z mięskiem - mięsko potrafi jeść z ręki.
Ciekawy kot z niego.
edit_f pisze:mjs pisze:Edit_f, bardzo proszę o potwierdzenie tutaj, na forum, że przekazałam 92,67zł za bazarki Zdzisiowe. W przeciwnym wypadku wyjdę na defraudanta, czy defraudatora....
potwierdzam.. w tym tygodniu wrzucę wydatki czerwcowe, bo na Zdzisia, Zośkę i pięć maluchów wydaliśmy kuuuuuupę kasy..
edit_f pisze:Kinga Warmijska pisze:Zapraszam na bazarek dla Zdzisia : viewtopic.php?f=20&t=143616
Zdzisio dziękuję.. zapytaj Cammi..

edit_f pisze:jola dzwoniła na pogotowie.. maleńka wiewiórka umarła w nocy..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], bea3, pvpm, sebans i 48 gości