Misia, Gucio i reszta ...przyszedłem więc jestem..Piotrek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 26, 2012 16:25 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Mam to samo, zanim obskoczę wątki, to już trzeba iść spać :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto cze 26, 2012 17:08 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

kamari pisze:Mam to samo, zanim obskoczę wątki, to już trzeba iść spać :mrgreen:

no mój to z premedytacja omijacie, nikt nowy nie dotarł ze spotkania a ponoć się wybierali, tym bardziej podkreślam, że moja osoba była w Warszawie zbędna 8)
i żadnego kopania mnie w dupę, życie dość mnie już kopało i kopie.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto cze 26, 2012 19:13 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karola, a ja to co? :P
Dotarłam na Twój wątek i czytam, ale jak można zauważyć, ja w ogóle niewiele się gdziekolwiek udzielam :P

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Wto cze 26, 2012 19:16 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

rapsodia82 pisze:Karola, a ja to co? :P
Dotarłam na Twój wątek i czytam, ale jak można zauważyć, ja w ogóle niewiele się gdziekolwiek udzielam :P

ja ostatnio mało się udzielam, jakoś nie mam veny poza tym ile można się witać, by ktoś wszedł pogada cale po co
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Śro cze 27, 2012 10:24 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Cześć, Izuś :D .
Ja też nie znajduję krzaczków...ja znajduję znaczki drogowe :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw cze 28, 2012 19:18 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Witajcie wieczornie :D

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt cze 29, 2012 10:17 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Izuś, gdzie Cię wcięło? :(
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt cze 29, 2012 11:12 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

vip pisze:Izuś, gdzie Cię wcięło? :(

"na herbatce" jest a gdzie ona może być

Karolek(ona)

Post » Pt cze 29, 2012 11:15 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karolek(ona) pisze:

Aaaa...coś chyba pisała, że neta nie będzie mieć...albo to nie Iza tylko Marysia? :?
Albo może obie?
Pomerdało mi się :( .

vip

Post » Pt cze 29, 2012 12:15 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Bry, miłego.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt cze 29, 2012 12:35 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karolek(ona) pisze:
kamari pisze:Mam to samo, zanim obskoczę wątki, to już trzeba iść spać :mrgreen:

no mój to z premedytacja omijacie, nikt nowy nie dotarł ze spotkania a ponoć się wybierali, tym bardziej podkreślam, że moja osoba była w Warszawie zbędna 8)

I kto to mówi.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt cze 29, 2012 19:50 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:

I kto to mówi.

odezwała się ta co ma jakiś wątek

Karolek(ona)

Post » Nie lip 01, 2012 8:18 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Izusia, ja tylko chciałam nadmienić, że już wogole nie moge znaleźć Twojego wątku :( .
Proszę sie poudzielać, choćby o dupie Marynie :ryk: .

vip

Post » Pon lip 02, 2012 0:18 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Się do się doczlapalam :mrgreen:

vip pisze:Proszę sie poudzielać, choćby o dupie Marynie :ryk: .

Gosiu, wiesz , jak to jest - jak już Was doczytam .....

.
Karolek(ona) pisze:

wiele się nie pomylilaś, bo albo na herbatce bylam, albo spalam po. :mrgreen:
A w piątek wysprzątalam chatę - wreszcie.
A w sobotę balowalam z córką i z wnuczkami - będą foty tooter :D
A dziś nadrabialam zaleglości na Waszych wątkach 8O 8O 8O 8O

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lip 02, 2012 7:57 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

na moim niema co nadrabiać, nikt tam nic nie pisze

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]