Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Mnie łączy...
Aniu, zgłaszałaś to w Urzędzie Miasta? Proszę Cię z całego serca, zrób to jak najszybciej i to na piśmie.annskr pisze:/.../ Dog kategorycznie nie nacina uszu... /.../
Wiem, miałam takie koty. Niestety na razie nic zrobić nie możemy - jet tylko ten mail bez dokładnego adresu, czekam na kontakt telefoniczny, na taką odległość - ok.40km od nas - tylko w weekend możeny zadzialać. A jeśli opiekunka nie skorzysta z naszej oferty i formy pomocy (ciężarna kotka za slana na sterylkę) i pojawią się kociaki - pewnie w ogóle zrezygnujemy. Bo robimy wszystko, by kociąt nie było.itaka pisze:Zrudziała sierść jest skutkiem niedoboru cynku.
bordo pisze: I NIE BYŁO BY TEGO WSZYSTKIEGO, GDYBY;
w zeszłym roku panie zadzwoniły do innej fundacji, miały wywiesić kartki o nie karmieniu kotów przez 2 dni poprzedzajace akcje wyłapywania, po 2 dniach nikt jednak nie przyjechał, panie zadzwoniły wiec ponownie, mówiły ze koty słaniają się z głodu, a w odpowiedzi usłyszały, ze oni łapali ale gdzie indziej......... [...]
bordo pisze: [...] wspaniałe karmicielki były niezmiernie pomocne i obowiązkowe, nie karmiły kotów dzień wcześniej jak było ustalone, koty wygłodniałe wchodziły do łapki jak po sznurku [...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], magnolia.bb, Zosia007 i 46 gości