Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
viris pisze:Niestety dzisiaj Hrabina znowu spadła na wadze te 20 gram. Ja wiem że to są małe sprawy - może być większe siku czy kupa i już leci - ale jednak miałam nadzieję, że będzie tylko tendencja wzrostowa. Do tej pory nie użyłam "zestawu ratunkowego" czyli conva, ale kiedyś miałam wychudzoną buldożkę u siebie i ładnie dziewczyna na tym przybierała, spróbować? Jak coś kupię jej więcej tego, bo ona jest taka kochana, tylko straszy tymi kosteczkami.
magyrato pisze:A probowalas surowe miecho? wolowina, serca indycze, drob ze skora, mozesz kupic gesie sadlozeby kalorii dolozyc...
JaEwka pisze:albo karma z kaczką
viris pisze:Chodzi o ten w proszku, dostałam w paczce z rzeczami od Was
Hrabiku dzisiaj na wadze ma 2,300 kg - czyli ok 140 gram więcej, od kiedy się ważymyA Lulu dziś piła mleko ze spodeczka
Tak surowe mięso próbowałam (moja suka jest na barfie), najbardziej Hrabinie pasuje indyczek. Jutro drugie podejście z wołowiną. Puszki z leonardo z kaczką były MNIAM, ale dopiero w poniedziałek będę mogła kupić bo jutro niestety pracuję.
Z jedzeniem u Hrabiny jest taki problem, że ona jest humorzasta. Raz ma ochotę jeść tylko wtedy kiedy siedzę obok i mówię "pyszne jedzonko, kitulek je, pyszne jedzonko", a czasem trzeba wyjść, najlepiej z domu - bo ją co chwile coś rozprasza. Tak więc mały cyrk
magyrato pisze:Wszystko zalezy od iloci troche tluszczu jest potrzebne tak czy tak.
Gibutkowa pisze:O, to ja tam zapakowałam jednego conva? To nawet nie pamiętam, chyba że Ewelina.
Z mlekiem to uważaj. Koty nie trawią laktozy i Lulu może się obsrać. Jak chcesz jej dawać mleko to proponuję z Warmii Łagodne Lekkostrawne z obniżoną o 80% laktozą (w Carrefourze jest półlitrowe na dziale ze śmietankami do kawy, w innych sklepach np. Społem jest litrowe). W Biedronce też jest takie z obniżoną laktozą na dziale ze zdrową żywnością ale nie zawsze. A co Ty dostałaś w tej paczce? Jakie karmy? Właśnie mi trochę żarła przyszło to mogę się podzielić (mam też zapas tych Animonda Baby Pate dla bebisiów).
viris pisze:Tak dokładnie, saszetka otwarta już i instrukcja obsługi pisanaOoo taki drapaczek byłby super
Na razie jeszcze wycieraczka wytrzyma te "pieszczoty", ale jakby co to pamiętaj o Luluszce
))))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 244 gości