W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 11, 2012 19:43 W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

Dzisiaj w szkole zaczepiła mnie koleżakna z klasy - Beata - z prośbą o pomoc w znalezieniu domu dla jej kota..
Jej syn ma niestety alergię na kicia i kocisko musi znaleźć inny dom..

Pogadałam z nią i uwierzcie mi, nie jest to wymówka i nie jest to cheć pozbycia się kota..
Zresztą część z Was wie doskonale, jaką ja z kolei mam alergię na ludzi oddających zwierzęta z powodu 'alergii'.. zwłaszcza, że sama mam i koty i naprawdę alergię..
i jeśli nie byłby to prawdziwy powód, to w życiu bym takiego wątku nie zakładała..

Dziecko miało zrobione testy na tego właśnie kota i niestety wyszły dodatnio.. nawet mocno dodatnio..
Kić trafił do mamy Beaty i tam czeka na dobry dom..

to fragment maila, który dostałam od Beaty:

Aniu,
w załączeniu kilka zdjęć Gapcia i filmik który Ci dzisiaj pokazałam.
Z informacji o nim. Maść czarna z białym krawacikiem. Wiek- niecałe 2
lata. Wykastrowany ponad rok temu. W zasadzie nie jest zbyt wybredny- je
wszystkie rodzaje karmy, kuwetkowy. Przytulaśny głównie nocą. Lubi
psocić - ale przeciez to jeszcze "młodziaczek". Zdrowy.
Oddam wraz z wyprawką: kryta kuweta, drapak, transporter,miski, ulubione
zabawki, karma i żwirek. Tylko w dobre ręce

Raz jeszcze bardzo Ci dziękuje
Beata

Jeśli ktoś będzie zainteresowany podam namiary na Beatę na pw..

A to Gucio:
wrzucam fotki, filmiku nie mogę otworzyć.. :oops:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

przepraszam za duże fotki, nie mam pojęcia dlaczego nie wyświetlają mi się miniaturki.. :oops:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie lut 12, 2012 13:29 Re: W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

Podniosę kociastego.. może ktoś go wypatrzy..
fajny kocio.. :1luvu:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon lut 13, 2012 18:55 Re: W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

Witam,
To ja poszukuje nowego domku do Gapcia.
Jest to wspaniały kot, który osobie która go przygarnie- na pewno dostarczy wiele radości. Decyzja o poszukaniu dla niego nowego domu, była dla mnie niezwykle trudna i bolesna, jednakże nie mam innego wyjścia :(.
Gapcio to cudowny przyjaciel, który wita w drzwiach gdy wraca się do domu, w nocy przychodzi się przytulić i pomruczeć do ucha. Uwielbia zabawę - do której nadaje się zarówno zabawka, jak i zwykła kulka papieru. Jest kotkiem czystym, kuwetkowym.
Chiałabym,aby osoba która zdecyduje się go przygarnąć, stworzyła mu dom pełen miłości i ciepła.

bea24wawa

Od: Pon lut 13, 2012 18:36

Post » Sob lut 18, 2012 15:20 Re: W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

i co tam słychać u Gapcia?

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Czw cze 28, 2012 20:42 Re: W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

x
Ostatnio edytowano Pon lip 02, 2012 3:11 przez bea24wawa, łącznie edytowano 1 raz

bea24wawa

Post » Czw cze 28, 2012 21:02 Re: W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

bea24wawa pisze:Witam,
Gapcio nadal poszukuje domu. Niestety mam na znalezienie go coraz mniej czasu :(. Na pewien czas udało się Gapcia przekazać do babci, niestety stan zdrowia nie pozwala jej się już dłużej nim zajmować (za 4 dni idzie do szpitala na min.2-3tyg). Dlatego bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dla Gapcia chociaż DT. Mam 4 dni na znalezienie mu kochającego domku. Dla ułatwienia kontaktu zostawiam telefon : 510675985. BARDZO PILNE!!!

Czy robiłaś kotu ogłoszenia, to największa szansa na znalezienie domu.
joanna3113

Post » Czw cze 28, 2012 21:29 Re: W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

Robiłam- zarówno w wersji "papierowej" jak i zamieszczałam przez internet. Będe wdzięczna za udostępnianie, rozpowszechnianie ogłoszenia

bea24wawa

Post » Pt cze 29, 2012 18:02 Re: W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

x
Ostatnio edytowano Pon lip 02, 2012 3:11 przez bea24wawa, łącznie edytowano 1 raz

bea24wawa

Post » Pt cze 29, 2012 23:01 Re: W-wa: Śliczny, młody, czarny Gapcio do adopcji..

bea24wawa pisze:Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domku dla Gapcia. Zostały mi już tylko 3 dni.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to poproszenie CatAngel o zrobienie ogłoszeń na cito, za 15 zł zrobibi ogłoszenia na wielu portalach.
joanna3113