ula-misia pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na szczęście wet się pomylił: podejrzewał początki mocznicy, a wyniki są w normie, można je trochę zbić, bo prawie górna granica, ale nie ma paniki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
feniks32 pisze:Witajcie Dzielne Dziewczynki Tsy![]()
![]()
![]()
Psotusiowi niechaj zawsze szemrzy strumyk i oświeca go światłość Najwyższego [*]
Hannah12 pisze:Uff, Marysiu jestem teraz trochę do tylu, przez ten remont, ale myślę o Was cieplutko.
Myszolandia pisze:![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:Witajcie 3 dziewczynki![]()
![]()
![]()
QQ moja siostrzyczko-mnia obchodzisz, martwię się o Ciebieale wiem,że dasz radę i wszystko będzie dobrze, trzymam łapeczki mocno, mocno, zaciśnięte
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie 3 dziewczynki![]()
![]()
![]()
QQ moja siostrzyczko-mnia obchodzisz, martwię się o Ciebieale wiem,że dasz radę i wszystko będzie dobrze, trzymam łapeczki mocno, mocno, zaciśnięte
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki
Ale podtrzymuję to, co o Doctorro napisałam. Miał mi dać receptę na kabletki, Duża by je wykupiła i już bym je jadła. No to chciał je sam kupić, podobno zamówił, 3 dni temu miał je odebrać. I jeszcze do apteki nie dojechał.
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie 3 dziewczynki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki
Ale podtrzymuję to, co o Doctorro napisałam. Miał mi dać receptę na kabletki, Duża by je wykupiła i już bym je jadła. No to chciał je sam kupić, podobno zamówił, 3 dni temu miał je odebrać. I jeszcze do apteki nie dojechał.
Goopi doktorroa może sam zjadł
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 48 gości