tym razem drogą losowania, bo miałam tak ciężki wybór, jak jeszcze nigdy. Ale po raz pierwszy się cieszę, że nie można głosować na swoje "kotomstwo" bo miałabym jeszcze większy dylemat
MISSKI: 3p Fasolka nr 5
2 p Sofisia nr 6
1 p Lili nr 3
Lili i Sofisia imponują mi swoją siła charakteru, tym, że się nie poddają chorobie, mimo, iż naprawdę mają szereg poważnych chorób i były nieraz już 2 łapkami na tamtym świecie. Fasolka jest trochę taka jak ja, też czasem bywam nerwowa.
wyróżnienie:Gwiazdeczka nr 1 - poprostu prawdziwa kocia gwiazdeczka bez wątpienia
MISTERZY3 p Miś nr 1
2 p Ogon nr 9
1 p Gluś nr 2
Miś... to drugi kot jakiego kiedykolwiek widziałam w pampersie i też się pięknie do tej sytuacji przystosował. Brawa dla tego pana

Ogon... Ty masz w sobie "to coś", Ogonku

jesteś tak podobny do Matyldy, że oniemiałam z zachwytu widząc Twoje foty

Gluś... urzekła mnie Twoja historia... Łezka się w oku zakręciła mocno.... Trzymam kciuki za Ciebie.
wyróżnienie:Bundzio nr 10... tu poszłam za głosem serca, ono zdecydowanie wskazało tego kiciusia, żeby za niego też mocno kciuki potrzymać, a że miauowe kciuki nieraz cuda zdziałały...
tak nieoficjalnie to wyróżnienie przyznałabym jeszcze Mutce... świetnie sobie maleńka radzi jak na tak poważnie chorą kicię, jestem pod wrażeniem