OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 28, 2012 6:38 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw cze 28, 2012 6:50 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw cze 28, 2012 11:10 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

Zaglądam do Żukowej bandy :1luvu: :kotek:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw cze 28, 2012 11:19 Re: OTW6-Proszę o kciuki za Żuka!Trwamy :(

Jesteśmy. Do pracy nie spóźniłam sie.Wpadłam w ostatniej chwili ale nie wpadłam. :mrgreen: Warsiawka jakby bardziej przejezdna jest.

U doktorki troche sie naczekaliśmy aż mieliśmy podejrzenia,ze nie chcą nas przyjąć. Ale wreszcie postanowiono nas wpuscić. Żuniek został przywitany radośnie choć w oczach była lekkawa obawa. Doktorskich oczach. Pani Ania potem wydała się,że przemknęło jej przez myśl,że z Żukiem przyjechaliśmy... No,że na ostatnią drogę kota przytargaliśmy. Wyjaśniłam, że dopóki mały jako tako się czuje to nie zdobędziemy się na taki krok.Ucieszyła się więc na jego widok. Żuniek mniej. Obacany brzuszek wykazał,ze nie jest tak źle.Zaczopowało się u ujścia. Zlewatywowano go, nakroplówkowano... Pogeyzł mnie bo mu przednie łapiny trzymałam.Napyszczył słowami brzydkimi wetom,obsłudze.Cały świat poznał jego oburzenie. Po skończonych wciskaniach w doopsko płynu z godnością przyjął figurkę sfinksa .Słuchał uważnie zaleceń.By wiedzieć czego ma odmówić i czego nie połknąć.Jestem tego pewna. Potem z godnością zapakował się w kontenerek i nawet nie jęknął do Otwocka. Ja wysiadłam a oni pojechali rozlewać :wink: uciekający z pupiny płyn po chałupie. Bo dopiero zlewa sie zacznie.
Mamy nowe zalecenia co do leków.
Mamy kupić jakąś nowość RESOLOR 1mg. I oczywiście nie ma go w aptekach.Nawet w rejestrach czy jakoś tak.
Zachodzą podejrzenia,że trzeba go sprowadzić z zagranicy.I że cena może być dużawa.Koleżanka ma się dopytać u źródeł.
P.Ania proponowała nam ten lek , choć jest w fazie tzw "doświadczalnej". Uprzedziłą,że mozemy nic nie osiągnąć. Nie wiadomo jak zadziała i czy podziała w ogóle. Ale Żuk i tak nie ma nic do stracenia.

Podsumowując cały poranek.
Żuniek jest z nami. I niech tak zostanie :kotek:

Bardzo proszę popytajcie w aptekach o to cudo. Może akuratnie dostępny będzie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 28, 2012 11:27 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

Asiu a choć dr. podała w jakim kraju to cudo ?

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw cze 28, 2012 11:29 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

Spytam koło mnie. Drogo tam mają na wejściu, ale różne dziwne leki dostępne od ręki lub następnego dnia.
Za Żuka :ok: :ok: :ok:

PS. Doczytałam, że jest zarejestrowany w całej UE, dane medyczne są dostępne w j. polskim, jest na stronie NFZ na liście leków, więc powinien być u nas dostępny

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw cze 28, 2012 11:29 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

To za udane połowy OKI :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw cze 28, 2012 11:40 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

Ja też zapytam u siebie i dam znać! :ok: :ok: :ok: za Żunia, tradycyjnie! :D
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Czw cze 28, 2012 11:48 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

OKI pisze:Spytam koło mnie. Drogo tam mają na wejściu, ale różne dziwne leki dostępne od ręki lub następnego dnia.

PS. Doczytałam, że jest zarejestrowany w całej UE, dane medyczne są dostępne w j. polskim, jest na stronie NFZ na liście leków, więc powinien być u nas dostępny

jest zajerestrowany ale w hurtowniach go nie ma.Jeden z DS pracuje w "rozdzielni" i ona tam sprawdziłą od ręki.Jest podobno jakaś adnotacja mówiąca,ze moze go nie być u nas. Tylko na specjlane zamówienie. Ale ma dać znać jakby co.
Lek jest z Anglii.tak wynika z rozpiski.
Ostatnio edytowano Czw cze 28, 2012 11:50 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Czw cze 28, 2012 11:49 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

ASK@ pisze:
OKI pisze:Spytam koło mnie. Drogo tam mają na wejściu, ale różne dziwne leki dostępne od ręki lub następnego dnia.

jest zajerestrowany ale w hurtowniach go nie ma.Jeden z DS pracuje w "rozdzielni" i ona tam sprawdziłą od ręki.Jest podobno jakaś adnotacja mówiąca,ze moze go nie być u nas. Tylko na specjlane zamówienie. Ale ma dać znać jakby co.

Aaa... i tak zapytam. Ta apteka parę razy mnie zaskoczyła ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw cze 28, 2012 12:24 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

niezła ta baba z tamtego wątku :evil: weźcie koty bo uśpię
facet Ciebie tez objechał :twisted: że się czepiasz zamiast zabrać koty 8)
ale o pieniądzach -cisza
specjalnie zapytałam ile chce dać na karmę i veta
nic :evil:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw cze 28, 2012 12:25 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

Patmol pisze:niezła ta baba z tamtego wątku :evil: weźcie koty bo uśpię
facet Ciebie tez objechał :twisted: że się czepiasz zamiast zabrać koty 8)
ale o pieniądzach -cisza
specjalnie zapytałam ile chce dać na karmę i veta
nic :evil:

Ale nie odpowiedział jakiej pomocy potrzebuje.Pytanie było jasne.
Szkoda kotów i tyle.
Obrazek

ASK@

Post » Czw cze 28, 2012 12:28 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

jak to jakiej pomocy?
żeby ktoś podjechał, zabrał koty i tyle

ja tez mam dwa szare koty do wydania
kto bierze? bo jadę zaraz na urlop
jak nikt nie weźmie :evil: to wypuszczę (teraz ciepło przecież :mrgreen: )
szare -jeden w podpisie
mam małe mieszkanie i mało kasy i nie mogę ich trzymać
czas - do przyszłego czwartku (całkiem porządnie z mojej strony)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw cze 28, 2012 12:37 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

Za Żuńka :ok:
A jeśli lek jest z Anglii, to może wątek na KŁ założyć?
Kilka osób z Miau mieszka w UK.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw cze 28, 2012 12:39 Re: OTW6-Żuk...Potrzebny RESOLOR 1 mg 1 opak!str.66

Wiem o co mu chodziło.Chciałam by jasno napisał co chce.
Dlatego napisałam by sam wziął.

Ciężko myśleć o tych kotach ale ni jak upchać się ich nie da.

Jutro Lucynka jedzie na zabieg pozbawienia kobiecości.
Lucynia jest cudem samym w sobie. TŻ, który nie przywitał jej entuzjastycznie ( a to ci nowina :mrgreen: ) rozpieszcza gnoja niemożebnie. A ona umie się wkupić. Były z jego strony próby od instalowania sypialni w brodziku .Jednak przy mraukaniu Lucynki i jej seledynowych oczyskach wmiękł. Wczoraj na pytanie gdzie mała? usłyszałam...poszła do siebie (czytaj brodzik). Jak jest głodna to idzie zamiatając ogonem w kierunku łazienki oglądając się za siebie.Sprawdza czy nasypywacz chrupoli idzie. Potem wskauje do brodzika,siada i czeka na michę. Bez protestów godzi się na jego zamknięcie by kocie cholery nie wyżarły jej dobroci.Nie przeszkodziły księżniczce w spożywaniu posiłków. Bo w kwestii kulinarnych upodobań zdania nie zmieniła.
Za to Julka siedzi przed dozownikiem i grzebiąc łapą w jego wnętrzu wyciąga ulubione chrupki. Zajmuje jej to trochę czasu ale widać tak lubi spędzać czas.
Lucek nażarł sie resztek Lucynkowych dobroci, dorwał do Żukowej wątróbki, podjadł dzikowe nesrki i...widowiskowo zwrócił wszystko do poidełka-fontanny. Zostało przyjęte z wielkim oburzeniem takie wymiocinkowe zjawisko.

Erin dzięki za podpowiedzi.To jest myśl. Zobaczymy jednak najsajpierw co da radę w kraju załatwić. Wici rozpuszczone.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]