as_ko pisze:halinka1403 pisze:as_ko pisze:halinka1403 pisze:as_ko pisze:Dopiero odkryłam ten bazarekpiękne.
Od razu mam pytanie, bo w oko wpadły mi zasłonki nr. 1 (brązowe) czy byłaby możliwość uszycia takich długich (długość pewnie ok. 2,4m) na karnisz 2,2m + pojedyncza na okno balkonowe (karnisz 1,2m)?
A moja mama intensywnie myśli nad nr. 45
Oczywiście ,że jest możliwość,tylko że były by trochę droższe,bo potrzeba na nie więcej materiału.
To ja bardzo proszę o cenę razem z kosztem wysyłki to pokażę mężowi i jutro dam znać czy się zdecydujemy.
Jeszcze interesuje mnie bieżnik nr. 32 czy będą jeszcze takie na sprzedaż lub bardzo podobne w brązach i beżach?
Ale czy chodzi o same zasłonki,czy tez o firanęI czy na okno balkonowe jedna zasłonka(czyli połowa )czy tylko firana
![]()
Bieznik właśnie szyję i już będzie chyba ostatni,bo na razie nie będę mieć tej tkaniny,ale pasy są nie wzdłuż,tylko w poprzek .
Na razie tylko zasłonkina okno balkonowe jedna zasłonka (połowa) a nad firankami muszę jeszcze pomyśleć czy u nas może coś innego wisieć niż sznurki przez kotę.
Hmm...to bardzo proszę o zdjęcie bieżnika jak już będzie gotowy.
Zdjęcie bieżnika