Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 28, 2012 9:05 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

MOI DRODZY!!

GŁOSUJEMY!

Wszyscy: hidi, ma_dit, mar_tika, elape, bubor, iwoo1, Faolitiarna, ilka, vanderherring, victor, herz, Martyss, Bona44, asiakociara i wszyscy inni!!
NAWOŁUJĘ WAS. :mrgreen:

viewtopic.php?f=20&t=142731&start=255

Startują Mister Miś :kotek: i Miss Sofinia :kotek:

Wiiwii, Axa76, Kita-Rzeszów bardzo dziękuję :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw cze 28, 2012 9:53 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 2 razy
MIKUŚ

Post » Czw cze 28, 2012 9:12 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

A Dreyyfus, jak najbardziej. W końcu jest samcem i o tym dobrze wie :wink: Kastracja nie eliminuje takich zachowań.
No tak tak, tylko że dotąd tego nie robił, chyba nie dojrzał 10 miesięcy po kastracji :P A czy wie - mam wrażenie, że nie do końca, bo podczas tego aktu patrzy na mnie przerażony i wygląda na zdezorientowanego, jakby coś mu kazało to robić, ale nie wiedział, co i po co ;)

Setka wybiła ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw cze 28, 2012 9:16 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Axa76 pisze: No tak tak, tylko że dotąd tego nie robił, chyba nie dojrzał 10 miesięcy po kastracji :P A czy wie - mam wrażenie, że nie do końca, bo podczas tego aktu patrzy na mnie przerażony i wygląda na zdezorientowanego, jakby coś mu kazało to robić, ale nie wiedział, co i po co ;)

Setka wybiła ;)

Ja jednak trzymam się wersji że dojrzewają do 2 lat. Jakoś się jednak to sprawdza. Nabierają na masie, Stają sie prawdziwymi kotami a nie "szczurkami" :wink:
A to że "oczy paczą" przerażone to mnie nie dziwi :mrgreen:
Zrzuciłam dziś pająka z sufitu w nadziei że Sofinia zajmie się Nim broniąc swoją dużą przed potworem, niestety duża krzyczała a Sofinia zwiała pod łóżko. Na szczęście są jeszcze inne porządne koty, ot np. Paris któ¶a ze smakiem go zjadła :ryk:
MIKUŚ

Post » Czw cze 28, 2012 9:19 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

To prawda, że dopiero teraz stał się kotem, a nie kociakiem - no i przestał się tak drzeć w nocy, już nie musi siedzieć w niewoli, uff...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw cze 28, 2012 10:47 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ

Post » Czw cze 28, 2012 13:58 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

dzisiaj zastalam sajgon na kociarni oczywiscie pinesek brak polowa szmat z boksow na podlodze nawet gasnice przewrocily 8O i dorwaly sie do szafki8 z zarciem a leki z tablicy dalam do koszyka z lekami dla reszty bo ktorys sie "poczestowal" uzgodnilam z martika ze te swirusy dam za woliere a reszte zostawie.pozatym wszystko ok jest jakies awizo na kociarni nazwisk nie pamietam ale martika jest w temacie ma dzialac w tej sprawie.
coz tak konczy sie moj sezon wroce na kociarnie we wrzesniu ale tu bede caly czas z wyjatkami bo to lato ma jeszcze olimpiade :oops:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

[poprzednia]