Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 27, 2012 21:02 Re: Boluś ze śmietnika (2) EURO-szaleństwo, str. 67

Powinnam mu była kupić myszy w barwach flag i mógłby typować wyniki.
Aniada

Post » Śro cze 27, 2012 21:37 Re: Boluś ze śmietnika (2) EURO-szaleństwo, str. 67

Łapkowe podusie ma super.
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro cze 27, 2012 21:40 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Hańka pisze:Uwaga, reklama: od lat używam wyłącznie szamponów koloryzujących Palette. Jestem bardzo zadowolona, zero odrostów!

Po tym paskudztwie włosy przestały Ci rosnąć?! :strach:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro cze 27, 2012 21:43 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada pisze:Boluś, jak każde dziecko w Polsce mocno przeżywa euro! Więcej fot wkrótce:

Obrazek

Aaaa!!! Jakie cudo!!! I jakie minki robi! :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Śro cze 27, 2012 22:10 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Gretta pisze:
Hańka pisze:Uwaga, reklama: od lat używam wyłącznie szamponów koloryzujących Palette. Jestem bardzo zadowolona, zero odrostów!

Po tym paskudztwie włosy przestały Ci rosnąć?! :strach:

Nie-e. Obrazek
Stosuję na tyle często, że nie mają prawa się odrosty pojawić, o. I żadne to paskudztwo, o. A w ogóle - wróćmy lepiej do kotów, o. :kotek:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro cze 27, 2012 22:21 Re: Boluś ze śmietnika (2) EURO-szaleństwo, str. 67

No przecież żartowałam. ;)
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Czw cze 28, 2012 11:05 Re: Boluś ze śmietnika (2) EURO-szaleństwo, str. 67

Zakochałam się w tych prążkach... :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Aniada

Post » Czw cze 28, 2012 11:24 Re: Boluś ze śmietnika (2) Szczęście w prążki...

Boluś,śliczności :D
Wiesz Aniado ,ja to się Tobie dziwię,że też Ty go jeszcze nie schrupałaś :roll: Ja bym go już dawno zeżarła...z kosteczkami :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw cze 28, 2012 11:25 Re: Boluś ze śmietnika (2) EURO-szaleństwo, str. 67

Aniada pisze:Zakochałam się w tych prążkach... :oops:
Nie dziwię się, też kocham prążki, no i cudne kropki na brzusiu :1luvu: :1luvu: Tylko do schrupania...
Pięknie Boluś rośnie i rozwija się :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw cze 28, 2012 11:26 Re: Boluś ze śmietnika (2) Szczęście w prążki...

Ale ma chlopak uszy dorodne! A dopiero co takie zwiędle liście w tym miejscu byly :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw cze 28, 2012 12:11 Re: Boluś ze śmietnika (2) Szczęście w prążki...

Różowe usteczka
u Bolka koteczka,
na brzusiu kropeczki,
na pleckach prążeczki.
Ale Boluś kot na schwał,
łapie myszy że aż... MIAU!

Nareszcie wpis na blogu! :D Hura! Poprawiłam nim sobie dzisiaj humor (Ofelka ma zapalenie pęcherza :? ). A jak Misiaczek? Zdrowy już?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw cze 28, 2012 12:16 Re: Boluś ze śmietnika (2) Szczęście w prążki...

Olaboga :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw cze 28, 2012 12:18 Re: Boluś ze śmietnika (2) Szczęście w prążki...

felin pisze:Ale ma chlopak uszy dorodne! A dopiero co takie zwiędle liście w tym miejscu byly :wink:

Trzymajcie mnie w pięciu! Pani Felin, ja normalnie zawnioskuję o czasowego bana dla Pani! :twisted: :twisted:

kotka doroty pisze:Boluś,śliczności :D
Wiesz Aniado ,ja to się Tobie dziwię,że też Ty go jeszcze nie schrupałaś :roll: Ja bym go już dawno zeżarła...z kosteczkami :ryk: :ryk: :ryk:

Sama sobie się dziwię. Wierz mi, niezjedzenie Bolusia to dla mnie nadludzki wysiłek. Podobnie jak Misia. Ostatnio Miś ma nieco oddechu, ale nadal jest zagrożony. Myślę, że połknięcie ich obu to tylko kwestia czasu.

Gdy byłam w Niemczech, codziennie pisałam mężowi, że jak wrócę, to z wielkiej tęsknoty zjem Misiaka. Gdy przyjechałam, mąż musiał wyjechać do Wrocławia. Ja czułam się wówczas podejrzanie źle. Mąż wraca, ja leżę w łóżku, sino-koperkowa, słaba, trzy ćwierci do śmierci.
- Co ci jest? - pyta
- Wymiotuję. Szarpie mną jak diabli, już nie mam siły. Nie wiem, co jest grane...
Mąż myśli, myśli, bąka, że to niedobrze, zastanawia się, co mi mogło aż tak zaszkodzić. Nagle ni z gruchy ni z pietruchy pyta:
- Gdzie Miś? Nie ma go!! ZAKŁACZYŁAŚ SIĘ!!! :strach:

Misiaczek nie jest do końca zdrowy. Ma wyleczone zapalenie pęcherza, ale ma też kamień. Czego nie ma? Nie ma najmniejszej ochoty jeść karmy RC urinary. Czy Sanabelle urinary dałaby radę kamieniowi? Jak myślicie? Od rana podczytuję forum i wychodzi na to, że jako karma profilaktyczna Sanabelle się nadaje, ale jako lecznicza - niekoniecznie. Przejrzałam sporo wątków. A Miś tkwi w fazie strajku głodowego.
I nienawidzi mokrego w absolutnie ŻADNEJ postaci.
Kupię mu chyba to sanabelle, mimo wszystko, i będę mieszać z RC. A RC mamy dobre, polecane tu na forum - hight dilution.
Aniada

Post » Czw cze 28, 2012 12:48 Re: Boluś ze śmietnika (2) Szczęście w prążki...

Mi wet (nie ten do którego zwykle chodzę; zrobił sobie urlop i musiałam iść do konkurencji) powiedział że źle karmię kota i powinnam podawać karmy weterynaryjne dla kastratów i oczywiście reklamował royala, purinę, hillsa... Ugryzłam się w język, ale miałam wielką ochotę poinformować go, że nie będę kotki karmić śrutem kukurydzianym, nieważne jakby się nie nazywał. Na szczęście Ofelkowy wet już wrócił z urlopu i dzisiaj po pracy gnam do niego. A Ofelka kamienia nie powinna mieć, w usg robionym jakoś tydzień temu (z okazji wymiotów - spowodowanych jak się okazało prawie na pewno zakłaczeniem) nie wyszło nic niepokojącego poza zbierającym się powoli śluzem w pęcherzu. A mówiłam pręgowanej podrudziałej małpie, że jak nie będzie więcej pić i więcej siusiać, to zachoruje. Jak widać, bardzo się przejęła :? .
Biedna Ofelcia siedzi w domu, nafaszerowana nospą (tak, udało mi się wcisnąć to świństwo do kociego gardziołka) i jeszcze nie wie, co ją czeka, jak wrócę z pracy...

Tradycyjnie buziaczki w pysiaczki wszystkich Mirmiłków i Olaboga!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw cze 28, 2012 12:52 Re: Boluś ze śmietnika (2) Szczęście w prążki...

Boluś w książeczce zdrowia powinien mieć:
Bolesław Olaboga-Mirmiłowski. :wink:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

[poprzednia][następna]