Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:bonsai88 pisze:jedynym znanym mi starszym [powoli zbliża się do 50, ale za nic nie chce się przyznać], bogatym panem jest... mój własny tatuś.
.
O, cholełła...Lecę przejrzec katalog modnych urn
Aniada pisze:A tak w ogóle - mam siwe włosy i boję się użyć farby. Po mojej ostatniej przygodzie z Garnierem, gdy włosy miast czekoladowych stały się K.R.U.C.Z.E nie wiem, czego użyć. W grę wchodzi tylko szampon koloryzujący.
aamms pisze:Hańka pisze:bonsai88 pisze:jedynym znanym mi starszym [powoli zbliża się do 50, ale za nic nie chce się przyznać], bogatym panem jest... mój własny tatuś.
.
O, cholełła...Lecę przejrzec katalog modnych urn
No to wygląda na to, że powinnam się z Wami zabrać..Aniada pisze:A tak w ogóle - mam siwe włosy i boję się użyć farby. Po mojej ostatniej przygodzie z Garnierem, gdy włosy miast czekoladowych stały się K.R.U.C.Z.E nie wiem, czego użyć. W grę wchodzi tylko szampon koloryzujący.
Polecam syoss.. używałam szamponu, teraz farby i wreszcie mam taki kolor, jaki chcę.. żadnej jajecznicy albo. co gorsza oślapiającej bieli..![]()
Nawet odrosty są mniej widoczne..
A burego celebrytę podziwiam z daleka i w zdumionym milczeniu..
Olaboga!
LunaKlara pisze:ale o co chodzi ? !!!
Bolusia ktos chce farbowac ?
No way !!!!
aamms pisze:LunaKlara pisze:ale o co chodzi ? !!!
Bolusia ktos chce farbowac ?
No way !!!!
Jeśli, to pewnie na niebiesko..
Aniada pisze:Bo Miś chyba nie miał dzieciństwa. Miś miał za to depresję, nie umiał mruczeć i nie wiedział, do czego służą zabawki.![]()
![]()
Co ze staruszkiem, pytacie? Hmmm... No jak by Wam tu poprawnie, dyplomatycznie i wogle... Ten staruszek musi być BARDZO w latach posunięty, abym za niego wyszła. No BARDZO. Kto chce, ten zrozumie.![]()
On musi być tak stary, by już nie dawał rady nie tylko niańczyć kocięty
ale w ogóle... żeby wcale nie dawał rady... No wiecie przecież! No!
Thorkatt pisze:spójrzcie na prawą nóżkę i lewą łapkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości